Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem a reál madrid.nekünk nem törölnek sárgát sem,pirosat sem.sőt,még kap valaki utólag egyet,ahogy a spanyol szövetséget ismerem...Ramiro írta:Éppen ezért fognak majd a vb-n szigorítani, hogy a színészkedésért azonnal piros lap járjon, sajnos Pérez Lasa tegnap este ezt nem alkalmazta, sőt még Edmílsont állította ki. Remélem törlik a pirost!BaRcADINHO10 írta:engem még a 11es dühit fel nagyon.úgy megbüntetném az olyanokat mint az a maki milosevics.simán átugorta volna edmilson-t, de esik!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
mondjuk mindenki ezt csinálta volna, de akkor is jó lenne már erre is valami szabályozás.megböntetni jó sok pénzel v eltíltani 1-2 mecsre.
windu írta:jó meccs volt
teccet a mutatott játék mellett az eredmény
azért van előnyünk a bajnokságba hogy szórjunk belőlle
idén meglesz a bl is nem lehetünk minden bajnokin "huu de motiváltak"
ebből a meccsből csak tanulunk tanul valdes is tanul mindenki
szal pozitív vereségek kellenek a győzelmekhez
a nagy átigazolási rohamok meg nevetségesek ez egy család
emberi focival gyönyörű focival
nem is fog a barca gépiesen focizni ilyen nagy érzelmi töltésű meccs után mint a cselzi ellen lehet lazítani
fel kell fogni egy szerda bl vasárnap bajnokiba nem a fizikai hanem mentális fáradtság van
belefér, kell
szal aki precízebb eredményhozatalt akar szurokkkoljon a cselzinek poolnak
vagy egyen kevesebb citromot : )
JAJACharlie írta:Néhányan észrevehetnék magukat hogy miket írnak le a saját csapatának a játékosairól.
C.
most minden játékos hibáját vesézzük ki, mindenkivel legyünk gorombák, mindenki helyett hozzunk mást? (mert ugye nem vitás, hogy mindenki gyengus volt a hétvégén)Ronaldinho 17 írta:Az ez dolog hogy kikaptunk,mert kilehet 2-1-re a 4.helyezett otthonában,de ahogyan...Valdes egy béna,már elegem van a hülye hibáiból!!:((Ilyen amatőr hibákat:((Aztán Edmilsonnak köze nem volt Milosevicshez(amekorra játékos akkora színész),ergo sem kiállítás sem 11-es nem járt volna,akkor talán nem kapunk ki!!!Nagyon örülhetünk hogy X lett a Valencia-Real.
VEGYÜNK KAPUST!!!!!!
Éppen ezért fognak majd a vb-n szigorítani, hogy a színészkedésért azonnal piros lap járjon, sajnos Pérez Lasa tegnap este ezt nem alkalmazta, sőt még Edmílsont állította ki. Remélem törlik a pirost!BaRcADINHO10 írta:engem még a 11es dühit fel nagyon.úgy megbüntetném az olyanokat mint az a maki milosevics.simán átugorta volna edmilson-t, de esik!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
mondjuk mindenki ezt csinálta volna, de akkor is jó lenne már erre is valami szabályozás.megböntetni jó sok pénzel v eltíltani 1-2 mecsre.
ehhez csak annyit hogy elrontaná a játékot hidd el a barca jár jobban ha nem vezetik be a videó bírót imádom ezt a klubbot meg a játékosokat de azért jó párszor fújnak nálunk be olyanokat amit speciel egy osasunának nem nem kell ide videó bíró elrontaná az egész játékotBadi írta:videóbírót kéne bevezetni az ilyen esetekre...
vagy egy második játékvezetőtmindkét térfélre egyet
egyetértek!nem kell túlreagálni a vereséget,sztem a fiuk fognak majd legjobban igyekezni h javitsanak a köv meccseken!SINCE 1899 írta:Fáradtak voltak a BL-miatt,rengeteget kivett belőlük! Nem kell ezen csodálkozni,ők is emberek,és fáradnak! Sociedad ellen már jobban teljesitenek,ebben biztos vagyok! FORCA BLAUGRANA
Ne foglalkozz vele,ő csak a negatív dolgokat veszi észre,dícsérő hozzászólást még nem olvastam tőle....huevos írta:aynas,
semmi újat nem mondtál, mi is tudjuk, hogy [auto_cenzúra] meccs volt...
de hogy hirtelen mindenki trágya, azt nem hinném
és nyugi 4 zakóval is meglesz a liga
na ezt a fantasztikus hozzászólást dijazom.aynas írta:MEGJÖTTEM![]()
a tegnapi meccs szégyen gyalázat volt
unom hogy rendszerré kezd válni viktorka balfa*kodása. emlékeztek a múltkori zuhanyhiradóban a malaga kapusát hogy kivisították. szegény pedig gólt sem kapott. sztem valdesről is készülhetne hasonló összeállítás
védelem
semmi extra de kérdem én a második gól előtt hol a fa*ba volt marquez és puyol. és hát belletti is szivatta rendesen a francia csávó. több kellett volna a két szélső hátvédtől támadásban. VAGY TÁN ŐK IS FÁRADTAK VOLTAK![]()
kp.
mindenki [auto_cenzúra] volt
decot előbb le kellett volna cserélni, vagy egyáltalán nem is játszatni.
motta a piros lapja miatt mindenképpen büntetést érdemel + hajvágás![]()
elől szégyententeljes teljesítmény
giuly ratyi volt
dinho igéretes szabit az égbe lőtt, persze a gól passz.
eto'o sokszor 30-ról tüzel, de minek sokszor önző
larsson amit senki nem mond hogy a fa*ba tudta mellé rúgni az ajtó ablak ziccert. a gólja szép volt, de ő is benne van a vereségben
NE FELEJTSÜK EL A VALENCIA ELLEN IS RONTOTT 100-OS ZICCERT
reikard
hibás, mert a szünetbe nem cserélte be larssont, larssont nem a szélen, hanem középpen kell játszatni![]()
és a 4 vereség sokés még mennyi lesz
![]()
vendégként tényleg rosszul muzsikálunk
a bíró igen rajta is múlott, de azért ismerjük el többszőr fujtak már be nekünk is kamu tiziket pl. dinho műesésért