Ha minden driver a helyén van, akkor a helyedben megejtenék egy újratelepítést. Az elmondásod alapján nem veszíthetsz vele és lehet, hogy a probléma szoftveres.zsulter írta:
Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Lenovo laptoppal kapcsolatban lenne kérdésem (i3 proci, win7). Mostanában nehezen indul, bekapcsolom a gépet és semmi, csak megy és egy nagy feketeségen kívül nem látok semmit. Van-hogy 6-8 próbálkozás (ki-be kapcs) elkapja a fonalat és beindul, akkor működik hibátlanul, de ha mondjuk akarok egy restartot, akkor megint nem indul csak néhány ki-be kapcs. után.
(Amikor azt írom, hogy nem indul, akkor úgy értem, hogy bekapcsol a gép, minden működésbe lép, de csak egy nagy feketeség látható a képernyőn, a rendszer nem kezd el betölteni).
Nekem olyan mintha esetleg bios problémái lennének.
Valakinek van valami ötlete?
Lenovo laptoppal kapcsolatban lenne kérdésem (i3 proci, win7). Mostanában nehezen indul, bekapcsolom a gépet és semmi, csak megy és egy nagy feketeségen kívül nem látok semmit. Van-hogy 6-8 próbálkozás (ki-be kapcs) elkapja a fonalat és beindul, akkor működik hibátlanul, de ha mondjuk akarok egy restartot, akkor megint nem indul csak néhány ki-be kapcs. után.
(Amikor azt írom, hogy nem indul, akkor úgy értem, hogy bekapcsol a gép, minden működésbe lép, de csak egy nagy feketeség látható a képernyőn, a rendszer nem kezd el betölteni).
Nekem olyan mintha esetleg bios problémái lennének.
Valakinek van valami ötlete?

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Sziasztok!
Új LED tv vásárlás előtt állok. Aki tényleg ért hozzá tudna nekem mondani 1-2 szót a Sharp televíziókról? Érdemes bennük gondolkodni?
Új LED tv vásárlás előtt állok. Aki tényleg ért hozzá tudna nekem mondani 1-2 szót a Sharp televíziókról? Érdemes bennük gondolkodni?
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Okés, már mindent tudok. Egyébként jó nagy cumi ez a 10 napos rendszer. Jó nyilván nem ez viszi el a költségeket, de azért így is, oda-vissza 10 rugó környékén leszünk. Egyébként négy nap alatt meg is járjuk, nem maradunk sokat, ezért necces, dehát ez van.
Útvonaltervező Szlovákián és Csehországon át visz, gondolom az volt neki a legrövidebb. Németország északi felére megyünk, Braunschweigbe.
Útvonaltervező Szlovákián és Csehországon át visz, gondolom az volt neki a legrövidebb. Németország északi felére megyünk, Braunschweigbe.

-
- Llegenda del Barça
MQuC írta:Srácok! Tud valaki segíteni?
Augusztus második hetében Németországba kocsikázunk a bratyómmal, ehhez kellene némi felvilágosítás. Milyen autópálya díjakkal kell számolnom az úton? Az itthonival tisztában vagyok, de a többivel nem nagyon(Közben én is keresgélek a neten)
ha az osztrákokon keresztül mennétek, akkor ott kell pengetni, a 10 napos 8,50 eur, asszem van kéthavi is, az olyan 20-30 eur körül. ha a szlovákia-csehország az irány, akkor asszem ott is kell csengetni, de hogy mennyit, azt nem tudom...
a németeknél még nincs autópályadíj, majd csak 2016tól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Srácok! Tud valaki segíteni?
Augusztus második hetében Németországba kocsikázunk a bratyómmal, ehhez kellene némi felvilágosítás. Milyen autópálya díjakkal kell számolnom az úton? Az itthonival tisztában vagyok, de a többivel nem nagyon
(Közben én is keresgélek a neten)
Augusztus második hetében Németországba kocsikázunk a bratyómmal, ehhez kellene némi felvilágosítás. Milyen autópálya díjakkal kell számolnom az úton? Az itthonival tisztában vagyok, de a többivel nem nagyon

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Köszönöm mindenkinek a választ! 

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Jugador del Barça
Nem kell semmit csinálnod vele,minden adattároló kisebb a valóságban az 1024/1000 átváltás miatt (1TB pl kb 931GB),plusz minden gyártó lecsíp egy kicsi tárhelyet a rejtett fájloknak.18Barca99 írta:Sziasztok!
Tegnap vettem egy 16 gigabyte-os Sony pendrivot (márkából ítélve nem gondolom rossznak, bár nem tudom pendrive gyártásban melyik márka a "menő")
Bedugtam a gépbe és csak 14,4 GB-nyi szabad helyet mutat rajta mikor 16osként vettem. Ezzel lehet bármit is kezdeni, hogy a teljes területet kihasználjam (16GB) vagy ennyi eltérés "lehet"?
- visca el barca
- Presidente del Barça
csinálj egy gyorsformázást, próbálgasd az exfat, nfts verziót is, elvileg max 400-500 mb veszteségnek kellene lennie.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Tudtommal minden pendrivenal kevesebbet ismer fel, lehet az 8, 16 gbos.. Nekem is a 8 ason kb 6 ot ismer fel18Barca99 írta:Sziasztok!
Tegnap vettem egy 16 gigabyte-os Sony pendrivot (márkából ítélve nem gondolom rossznak, bár nem tudom pendrive gyártásban melyik márka a "menő")
Bedugtam a gépbe és csak 14,4 GB-nyi szabad helyet mutat rajta mikor 16osként vettem. Ezzel lehet bármit is kezdeni, hogy a teljes területet kihasználjam (16GB) vagy ennyi eltérés "lehet"?

Barça,Barça,Baaarça!!!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Sziasztok!

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
szia,davi10 írta:Sziasztok!
Vettem interneten egy Galaxy s4-et 2 év samsung garanciával. Adódott egy kis szoftveres probléma, de amikor bevittem samsung szervízbe azt mondták hogy nem tudják garanciával megcsinálni, mert a telefon vonalkódja és IMEI száma nem egyezik (az egyik egy romániai, a másik egy magyar t-mobilos telefonhoz tartozik, de maga a telefon független.)
A srác akitől vettem azt mondta hogy Ő vállal rá garanciát.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e bármi problémám egy ilyen telefonnal? Lehetséges, hogy romániába le van/lesz tiltva?
én a helyedben vissza adnám az eladónak.
haverom így járt csak ő egy zte-vel...1 hónapja vitte be a rendőrségnek mert a rendőrség lefoglalta....lopott volt de ő nem tudott róla
- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Vettem interneten egy Galaxy s4-et 2 év samsung garanciával. Adódott egy kis szoftveres probléma, de amikor bevittem samsung szervízbe azt mondták hogy nem tudják garanciával megcsinálni, mert a telefon vonalkódja és IMEI száma nem egyezik (az egyik egy romániai, a másik egy magyar t-mobilos telefonhoz tartozik, de maga a telefon független.)
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e bármi problémám egy ilyen telefonnal? Lehetséges, hogy romániába le van/lesz tiltva?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nei PoriBarcafanTomee írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Voltatok-e már Görögbe nyaralni? Esetleg valami jó tanács, hogy hova is kéne menni a sok lehetőség közül?
Köszi szépen előre is.
Tipikus tengerparti üdülővároska, minden második ember magyar

Krétán voltam Heraklion városában. NE oda menjBarcafanTomee írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Voltatok-e már Görögbe nyaralni? Esetleg valami jó tanács, hogy hova is kéne menni a sok lehetőség közül?
Köszi szépen előre is.

Kréta jó,de mindenképp üdülővárost nézz. Akkor nem foghatsz mellé,főleg ha csak a parton lazulnál.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Köszi szépen előre is.
Köszi szépen előre is.

Ezt telitalálat, pont ezt néztem ki. Egy másik shopban is volt, csak felhívtam, és közölték, hogy nem érkezik több a döntőig.miihii írta:Ha pesti vagy, akkor a Sportdirect-ből tudnék ajánlani egy ilyet:hank1ee írta:Sziasztok! Óriási problémával fordulok felétek, kérlek, segítsetek!!![]()
Argentin szurkolói pólót keresek, ami ízlésesen néz ki. Szeretném egy ilyenben végignézni a döntőt. Tud valaki egy olyan helyet, ahol hozzájuthatok a keresett darabhoz akár vasárnap délelőttig? Nagyon szeretnék egyet... 6-7 ezerig tudok felmenni körülbelül.
Ha valaki tud ebben segíteni, hálám örökké üldözni fogja!
http://hu.sportsdirect.com/fifa-argenti ... e=38742519
(Igaz, ez junior, de felnőttben nincs most a webshop-ban és így legalább látszik miről beszélek)
Én még a VB előtt ilyet rendeltem és nagyon csípem. Szépek a színek, tök jó az anyaga, uh perfekt. Feltéve, h bejönnek az ilyen gallérosok, mint nekem és van méretben, plusz ilyesmire gondoltál

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Van nekem egy Stand up speak upos mezem, de sajnos azóta, hogy megvettem egy honlapon, az oldal nevére nem emlékszem és ne mtudom, hol lehet még kapni, ha lehet. Valakinek nem rémlik ilyen bolt, ilyen mez? Esetleg nicns valakinek még ilyenje? 

- miihii
- KHAL
Ha pesti vagy, akkor a Sportdirect-ből tudnék ajánlani egy ilyet:hank1ee írta:Sziasztok! Óriási problémával fordulok felétek, kérlek, segítsetek!!![]()
Argentin szurkolói pólót keresek, ami ízlésesen néz ki. Szeretném egy ilyenben végignézni a döntőt. Tud valaki egy olyan helyet, ahol hozzájuthatok a keresett darabhoz akár vasárnap délelőttig? Nagyon szeretnék egyet... 6-7 ezerig tudok felmenni körülbelül.
http://hu.sportsdirect.com/fifa-argenti ... e=38742519
(Igaz, ez junior, de felnőttben nincs most a webshop-ban és így legalább látszik miről beszélek

Én még a VB előtt ilyet rendeltem és nagyon csípem. Szépek a színek, tök jó az anyaga, uh perfekt. Feltéve, h bejönnek az ilyen gallérosok, mint nekem és van méretben, plusz ilyesmire gondoltál

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sziasztok! Óriási problémával fordulok felétek, kérlek, segítsetek!!

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Köszi szépen használtTim írta:Akkor szokott ez előfordulni,ha a hangkimenet 5.1-re van állítva,és nem azon hallgatod.Alfa írta:sziasztok!
Akadt egy olyan problémám , hogy a letöltött filmeknél egyszerűen elmegy a beszédhang ( VLC-t használok ) de ami érdekes , hogy a háttérhangok simán mennek még ha beszéd akkor is és a sorozatok amik le vannak töltve ( kb 40 percesek ) azok mennek. Ha valaki tud erre egy megoldást azt megköszönném
A beszéd a két nem létező csatornán szól,viszont minden más tökéletesen hallható. Egyszerűen állítsd át sima sztereóra.

Neked is köszönöm saviola

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Akkor szokott ez előfordulni,ha a hangkimenet 5.1-re van állítva,és nem azon hallgatod.Alfa írta:sziasztok!
Akadt egy olyan problémám , hogy a letöltött filmeknél egyszerűen elmegy a beszédhang ( VLC-t használok ) de ami érdekes , hogy a háttérhangok simán mennek még ha beszéd akkor is és a sorozatok amik le vannak töltve ( kb 40 percesek ) azok mennek. Ha valaki tud erre egy megoldást azt megköszönném
A beszéd a két nem létező csatornán szól,viszont minden más tökéletesen hallható. Egyszerűen állítsd át sima sztereóra.

-
- Jugador del Barça
Alfa írta:sziasztok!
Szia!
Ez velem is előfordult próbáld meg ezt http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer" target="_blank ez szerintem az egyik legjobb.
sziasztok!

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN