Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PCsabi írta: 3. Sanogo jobb, mint Giroud.
Arsenal-ban meg szép lassan egyre több angol van, Gibbs, Chambers, Wilshere, Ox, Walcott.danianevem írta:Ha jól látom a Chelseaben és a Cityben az összesen 44 főből 5 angol...
Aztán csodálkoznak északon, hogy kizúgnak a VB-csoportból
volt olyan is, h a cselzi kezdőjében csak Dennis Wise volt angol, ő is csak azért, mert övé volt a labda. Én sem értem, h miért csodálkoznak a nihill válogatottjukon...danianevem írta:Ha jól látom a Chelseaben és a Cityben az összesen 44 főből 5 angol...
Aztán csodálkoznak északon, hogy kizúgnak a VB-csoportból
Akkor marad harmadik számú csatárnak? Mert tudtommal Mourinho az egycsatáros rendszert preferálja. Costát biztos kezdőnek vették, plusz jött Drogba is, aki bár tényleg idős, de José nagy kedvence volt, és nem hiszem, hogy azért jön vissza, hogy majdnem az egész szezont végigpadozza.PCsabi írta:David Ornstein @bbcsport_david
Romelu Lukaku move from Chelsea to Everton set to be confirmed - fee of around €30m. Means Fernando Torres not leaving #CFC this summer #EFC
Chelsea nálam a legnagyobb esélyes a bajnoki címre, viszont a ManUnited-től egyelőre nem tartok.MQuC írta:Chelsea és a MU is piszok erősek lesznek.
Giroud valószínűleg sosem lesz 25+ gólos csatár a PL-ben, de nekem már az elég lenne tőle, ha a következő szezonban a rangadókon eredményesebb lenne. Viszont szerencsére több játékosunkban is benne van egy 10 gól körüli szezon (Ramsey, Walcott, Sánchez, Podolski, Cazorla), szóval Giroud góljait simán tudjuk "pótolni".kanty írta:Csatárposzton nekem továbbra is kevés az Arsenal. Giroud-val, mint kezdő és gólokat szállító csatárral nem igazán lehet szerintem számolni, ha egy csapat PL-t akar nyerni.
Egyet értek, hogy a riválisok kerete erősebb, de talán most nincs akkora különbség, mint a előző években. A MU pedig sötét ló számomra, meglátjuk, mi lesz belőlük, de szerintem is időre van szükségük még a komolyabb eredményekhez.kanty írta: Ennek ellenére biztos, hogy ott lesznek a tűz közelében. De ez a keret szerintem még így is elmarad a City és a Chelsea állományától. Plusz a MU-val is érdemes számolni, bár nekik lehet, hogy kell egy kis idő, amíg teljesen megértik, és eredményesen játszani tudják a van Gaal-féle taktikát.