Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is észrevettem, a szemei mintha kicsit beestek volna, meg amikor szedte a levegőt nagyon behorpadt a pofalemezepalesz77 írta:Én is folyton cseszegettem, hogy nem támad le, úgyhogy úgy illik, hogy most meg is dicsérem.. Ilyen hozzáállással nem lesz gond a szezon hátralevő részében sem, reméljük nem csak kezdeti fellángolás volt neki. Szép volt Leo, csak így tovább!![]()
u.i.: Amúgy csak bebeszélem magamnak, vagy tényleg soványabb volt az arca mint tavaly?Mintha kicsit fogyott volna..
(Ez nem lenne amúgy baj, azt jelentené, hogy LE jobban megfingatta az alapozáskor..)
LM10 írta:Ha itt már-már undorító módon savazva volt, akkor most érdemes leírni, hogy a 2 gólja mellett, HAJT,FUT,SZEREL. Ezt akartuk már sokan látni, mutasd meg Leo, hogy a kiégés milyen messze áll tőled!
Legyen így, őt is zavarta a tavalyi sikertelenség, még egy ilyen produkciót sem ő, sem a csapat nem engedhet meg magának! A változások mindig új impulzusokat hoznak egy csapathoz, remélem Leo is érzi, hogy ha összeáll a csapat, akkor eredményesek lehetnek és nem csak egy fél szezonig képesek küzdeni, mint tavaly!gerus993 írta:Nincs nagy jelentősége, de mégis kikívánkozik belőlemjó előérzetem van vele kapcsolatban, nézegetem az edzésekről a fotókat és folyamatosan van olyan kép ahol mosolyog, szinte már 2 éve nem láttam a pályán mosolyogni, a gamperen is voltak olyan kis villanások ami után látszódott, hogy újra élvezi a játékot. A robbanékonyságáról azért nem beszélnék, mert az ellenfelünk a gamperen nagyon fáradt volt, kérdés h Leo mennyire pihente ki magát, és LE mennyire tudja motiválni, remélem az új társak rá is jó hatással lesznek, meg állítólag Suárez nagy haverja, erről tud valaki valamit?
Egy átlag Bl meccsén kb annyit futott, néha kicsit többet is emlékeim szerint, direkt megnéztem még amikor erről folyt a vita..S.Agüero írta:Szerintem nagyon is örülni fogunk, ha lefut 8 kilométert átlagban a szezonban.![]()
![]()
Nem tudom, tavaly mennyi volt, de meggyőződésem, hogy még ezt a határt sem érte el.
Lehet, hogy pont a döntő miatt lett motivált . Szerintem egy kudarc jobban motiválja az embert mint egy siker . Messi szeme előtt tuti ott lebeg az orosz VB ahol még simán nyerhetnekZBarca írta:Messi: "A szurkolóink megérdemlik, hogy idén mindent megnyerjünk nekik. Keményen dolgozunk érte."
Nagyon reménykedem benne, hogy az elveszített vb döntő ellenére is motivált.