danianevem írta:Javi Gárcia

Zenit
A Cityben inkább kiegészítő emberként számítottak rá, az oroszoknál kulcsember lehet. Engem meglepett, hogy keletre igazolt, azt hittem visszajön a spanyol ligába.
Shane Long

Southampton
A nagy kiárusításból kb. 120 millió euró bevétele lett az angoloknak, ennek ellenére eddig eléggé visszafogottak voltak a piacon, most 15-ért hozták a Hull City támadóját. Összesen amúgy 58 milliót költöttek el a transzferekre.
A sotonnál nagy igazolásként Dusan Tadicot lehet megemlíteni...1-2 év és ő se lesz ott erre fogadni merek
A Szentektől távozhat továbbá Morgan Schneiderlin akit elég sok csapat köztük az Arsenal

is szeretne a sorai közt tudni. Ő méég olyan 20 millió font,tehát azért lesz miből foltozgatni a lyukakat.
A Newcastle pedig ahogy néztem tényleg csak a francia bajnokságból igazol

Remy Cabella a legújabb.
Más: Atsut leigazolta az Everton . Ha minden igaz Besic és Lukaku után ő a 3. igazolás.
Amúgy csak szerintem volt a Cselzi részéről az nagy hiba,hogy nem tartották meg Lukakut és megvették Diego Costát?

Ők tudják,de szerintem ez óriási hülyeség volt...
A riválisokat tekintve szerintem a Pool kerete majdnem teljes,bár a csatárposzt szerintem kérdéses.
A vörös ördögök kerete ellenben koránt sem mondható teljesnek...a MU-nál 5 hátvéd van összvisz,oda legalább 2 játékos kéne. Az egyik Benatia lehet...
A City és a Cselzi szerintem végzett erre a nyárra,a Spursnél vannak szolid igazolások. Elvileg Lennon és Townsend átigazolási listára került. Mondjuk szerintem nem kéne oda más mint egy épkézláb csatár...Bony?