Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen ez mind igaz, csak akkor azt nem értem, egy cserekapusért miért adtak ki közel 20milkát?hank1ee írta:Moyá marha jó képességű kapus, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, bár Oblak sem rossz. A spanyol inkább a ligás tapasztalata miatt van előrébb a rangsorban jelenleg,bence-barca írta: Illetve ehhez kapcsolódóan, nem csak nálunk van ilyn furcsa kapuskérdés ahogy látom. Atma közel 20m ért hozta Oblákot, erre Moya kezd és a szlovén padozik.
Moyá marha jó képességű kapus, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, bár Oblak sem rossz. A spanyol inkább a ligás tapasztalata miatt van előrébb a rangsorban jelenleg, a Bravo-ter Stegen párharcban az előbbi szintén ezért kaphat idén több lehetőséget. Igaz, a német most sérült volt, de szerintem ez inkább Claudio éve lesz, aztán lehet, hogy hétmeccsenként vált Lucho, mint Romában?bence-barca írta: Illetve ehhez kapcsolódóan, nem csak nálunk van ilyn furcsa kapuskérdés ahogy látom. Atma közel 20m ért hozta Oblákot, erre Moya kezd és a szlovén padozik.
A németet még nem írnám le, csak most tért vissza a sérüléséből. Szerintem inkább a következő bajnoki lesz a mérvadó.bence-barca írta:Nem láttam a meccsünket ma, mert nem vtam itthon, de látom Bravo kezdett és nem Ter Stegen. Akkor marad ő az elsőszámú kapus?
Szerintem a helyszínen is tudsz venni bőven, de ha online szeretnéd intézni akkor kattints ide.hank1ee írta:Taibi!
Ha már felvetetted a lehetőséget, tudnál abban segíteni, hogy hol jutok jegyhez? Kimennék a meccsre. Köszönöm.
Meg azt is,hogy a Real Madrid a 10. helyen van!Kash írta:2 Forduló ment le, és egyedül a Barcelona 100%-os.![]()
Olyan jó ezt látni
Ennél a múlt heti bajnokink volt jobb a vasárnap 9 órás kezdéssel. A csúcsot pedig a hétközi kupameccsek jelentik, amik 10-11 fele kezdődnek.mahitoo írta:Gondolom beszéltétek már, csak lemaradtam. Normálisak a spanyolok, hogy a szombati meccsek 9kor meg 11kor vannak?? Ma pl belenéztem volna a Sevilla meccsbe, de így nem fogok.Jártam már így, hogy "csak belenézek", persze ottragadtam, másnap meg csinálhattam a dolgaim dögfáradtan. Kinek jó ez?
Del Bosque (coach ESP): "Pique not called up? He still has discomfort, hasn't fully recovered. He is still available for the national team."LM10 írta: Piqué a keretben sincs.
Villa maga jelentette be a visszavonulását.MQuC írta:MEglátjuk hogy szerepelnek az újoncok. Mondjuk továbbra sem értem, Villával mi baja. Úgy hagyta ki, hogy alig játszott, amikor pedig játszott, akkor mondhatni remekelt, szóval abszolút ne mlátom okát.