Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi remélhetőleg úgy "sérült" mint Neymar és Piqué...Capon írta:Nem vennék mérget rá, hogy tényleg megsérült, lehet csak ettől a nagyon komoly válogatott meccstől akarták megkímélni.
Ez a sérülés most pont "jókor jött" Leonak, 2 hét az elég sok idő,frissen érkezhet így az 1. Bl meccsre is.salas9 írta:Ennek kifejezetten örülök! Bilbao ellen egy 100%-os Messire nagy szükségünk lesz elől.Erxy írta:Kihagyja az argentin válogatott meccseit. 13 nap áll rendelkezésére pihenni, ennyi idő alatt rendbe fog jönni.
Ennek kifejezetten örülök! Bilbao ellen egy 100%-os Messire nagy szükségünk lesz elől.Erxy írta:Kihagyja az argentin válogatott meccseit. 13 nap áll rendelkezésére pihenni, ennyi idő alatt rendbe fog jönni.
hát a videón láttottaknál jobb helyzetkihasználásra lesz szükésg, az biztospalesz77 írta:Lionel Messi ● Eagle Eyes
Anno még amikor a tizenéves Messi játékát néztem, eszembe se jutott, hogy ekkora zsugakirály lehet belőle az évek folyamán.. Hihetetlen milyen passzokat képes adni, reméljük idén nem egy hasonlóval találja majd meg Neymart és Suárezt - na meg hogy ők majd értékesítik azokat..
Pont most olvastam én is. Remélem is, hogy kihagyja a válogatott meccseket. Jó lenne kicsit pihenne, nehogy megsérüljön...Erxy írta:Official: Messi has a thigh muscle overburdening and Munir got a hit during the game, both will have further tests in Barcelona tomorrow
Mindketten valami egészen elképesztő statokkal rendelkeznek, én speciel ezért nem is szeretem ezt a Messi vs. Ronaldo témát, mert ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, melyikőjük a jobb... Már ha egyáltalán lehetne nyertest kihozni a kettejük csatájából.Gali írta:Hihetetlen, hogy nemcsak a gólokat termeli töménytelen mennyiségben, hanem a gólpasszokat is zsákszámra adja.
Viszont CR-t valahogy nem látom ezen a listán.
Hihetetlen, hogy nemcsak a gólokat termeli töménytelen mennyiségben, hanem a gólpasszokat is zsákszámra adja.ZBarca írta: A topligák gólpasszai 2010 augusztus óta:
KÉP
Tényleg elképesztő, mindkettő beteg.hank1ee írta:Mivel Messi lőtávolba került Telmo Zarrától a ligarekordért folytatott harcban, egy kis érdekesség, hogy áll a Cristiano Ronaldoval vívott góllövőcsatában, mióta a portugál a Primera Divisiónban szereplő Real Madrid játékosa:
Cristiano Ronaldo
157 meccs / 177 gól
Lionel Messi
155 meccs / 191 gól
Elképesztő.