Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Hazament", mint Fábregas.bence-barca írta:WHU-Liverpool 3-1
Song először kezdett a WHUban, 70. percben lecserélték, de így is őt választották a meccs legjobbjának.
Padon ott volt, de végül nem állt be.roby122 írta:Sanchez h-h nincs benne a keretben ?
Szerintem Wenger elbeszélgethetett Özillel , hogy most már emberelje meg magát , mert ez így nem lesz jó.PCsabi írta:Durva:
Arsenal's wage bill (£190m) is higher than Chelsea's (£176m) for the first time in a decade.
33. perc: Özil gól, Welbeck gólpassz.
34. perc: Welbeck gól, Özil gólpassz.
4 perc alatt el is dőlt a meccs, Cissokho öngól, 3-0.
OFF: Sok volt a kox, mint másoknak is. Nem tudom, volt-e már, de mivel spanyol Arsenal kötődés, talán témába vág itt egy kicsit: A tervezettnél korábban kényszerül szögre akasztani a kesztyűt Manuel Almunia, az Arsenal korábbi spanyol kapusa, akinél súlyos szívbetegséget fedeztek fel az orvosok. Ez már pár hetes sztori.bence-barca írta:http://www.hartlepoolmail.co.uk/sport/f ... -1-6844624
NEWCASTLE United star Jonas Gutierrez has revealed he has testicular cancer.
Jonast hererákkal diagnosztizálták.
Kitartást!
Giroud/Welbeck/Sanogo?Initom írta:Game, én inkább azt sajnálom ,hogy még mindig nincs a csapatban egy épkézláb befejező Henry óta...
Classic jinx.csababarca írta:Alexis ugyanott folytatja,ahogy nalunk abbahagyta. Mezonyben meg okes, de beer a 16on belulre,aztan ugy viselkedik ott mint aki eleteben nem latott labdat,szerencsetlen.
Annyit nem ért,de 30at a mai árak mellett simán.hajnesz írta:Nem,itt szerintem senki sem gondolja,hogy egy ügyetlen játékos, csak szerintem nem ért 40-50 milliót. Mert annyi pénzért először bizonyítani kellene, és ne gyertek azzal,hogy pl. Neymar sem bizonyitott előtte Spanyolországban,stb. Ha maximálisan beválik,nagy vétel volt, de ha nem,akkor meg rengeteg pénzt kiadtak egy senkiért,akit mondjuk csak a megrögzött Porto fanatikusok ismernek,amiből valljuk be,elég kevés van.