Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
újpesten anno tokody lőtt hasonlótbence-barca írta:https://www.youtube.com/watch?v=SkPz9MJa5Ro
Akinek mond valamit Pavol Durica neve, az nem először lát hasonlót.
Nem láttam a meccset, de az előbb megnéztem egy összefoglalót Szczesny védéseiről.Leon írta:Csabi mit szólsz Szczesny mai (Lengyelország-Németország 2-0) teljesítményéhez?
murinnyó-csapatnál ez csak férfias belépőnek számít, piros esetén a spori már halálfenyegetéseket kapna, mint anno Frisk...PCsabi írta:
Piros?
Komolyabb csapat ellen azért kíváncsi leszek rájuk.hank1ee írta:A MU kezd éledezni
Ellenben 1:0-nál Fabre kezezését simán be kellett volna fújni, tiszta tizi volt.hank1ee írta: Az Arsenaltól nemzetközi, illetve hazai szinten komolyabb eredményt várni nem érdemes szerintem. Továbbra sincs egy igazi klasszis abban a csapatban.
Egy ilyen középpályára nem is férne be. Irónia Off.givanildo írta:De persze, nem kellett nektek Fábregas![]()
De persze, nem kellett nektek FábregasPCsabi írta:Ramsey minimum 1 hónap, Arteta 3 hét out ill. Wilshere is kérdéses a Galata és a Chelsea ellen. Szép lassan a középpályán is elfogyunk.
Csak reménykedni tudok, hogy vasárnap megússzuk 6 kapott gól alatt a Chelsea elleni meccset...
Első meccse gól vagy gólpassz nélkül...Erxy írta:Fabregas gondolom ma is parádézott...
ahogy a vége is az lett...0-2ről, majd 1-3 ról sikerült a MUnak kikapnia 5-3 ralui1698 írta:Mari csunyácska gólt pattintott.