Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mérföldekkel.Mert aztán Rakitic többet mutatott.
itt sem kellene már lennie normális esetben, nem hogy a kezdőben.de egyáltalán nem padozni hivatott a szezonban.
Első félidőt nem láttam, de a másodikban mi volt vele a bajod ? Messinek adott egy assist értékű labdát, de fölé lőtte 14-15 méterről. Nem hinném, hogy bármerre kilógott volna, Iniestánál meg speciel jobb volt, de megint csak őt találod be.shutterisland írta:eddig, ha nem is játszott jól, legalább stabil volt, precíz, sok labda ment át rajta.
manapság már ez is egyre halványabb, nem vagyok benne biztos, hogy nem e lenne több értelme rafinhát beépíteni inkább.
daffy írta:100% hogy megy. Azért véd.Alfa írta: Egyenlőre nem úgy néz ki , hogy távozni fog hiszen élvezi Ancelotti bizalmát (kérdés h meddig) . Ha védeni fog akkor pedig nem hiszem , hogy magától elmenne. De ki tudja....
Én a mai világban csak azt veszem biztosnak ami hivatalos...daffy írta:100% hogy megy. Azért véd.Alfa írta: Egyenlőre nem úgy néz ki , hogy távozni fog hiszen élvezi Ancelotti bizalmát (kérdés h meddig) . Ha védeni fog akkor pedig nem hiszem , hogy magától elmenne. De ki tudja....
100% hogy megy. Azért véd.Alfa írta: Egyenlőre nem úgy néz ki , hogy távozni fog hiszen élvezi Ancelotti bizalmát (kérdés h meddig) . Ha védeni fog akkor pedig nem hiszem , hogy magától elmenne. De ki tudja....
Egyenlőre nem úgy néz ki , hogy távozni fog hiszen élvezi Ancelotti bizalmát (kérdés h meddigChino írta:Ez attól függ, hogy jövőre hova igazol Iker. Ha levezetni megy majd, vagy nem valami top csapatba (amire van esély, hisz 34 éves lesz már) akkor közel sem biztos, hogy befogja.Alfa írta: Casillas is utol fogja érni....
Ez attól függ, hogy jövőre hova igazol Iker. Ha levezetni megy majd, vagy nem valami top csapatba (amire van esély, hisz 34 éves lesz már) akkor közel sem biztos, hogy befogja.Alfa írta: Casillas is utol fogja érni....
Casillas is utol fogja érni....hank1ee írta:Immár nem csak a világ egyik legnagyobb klubcsapatánál rekorder, hanem Európa legrangosabb kupasorozatában is. Különleges játékos, és úgy néz ki, idén sokkal hasznosabb lesz a csapatnak, mint tavaly, mert a saját szereplése érdekében megpróbálja felvállalni az igazi megoldásokat. A tavalyig folytatott stílus nagyon kényelmessé és kissé nemtörődömmé tette a pályán, most csereként is többet érhet az öreg. Főleg, ha tud hozni a régi szintből valamit azokkal a passzaival, amiket szinte senki más nem tudott adni.
Egyébként Messi szerintem utoléri majd BL-szereplésben.
Igen, ez nekem is feltűnt. Meg merem kockáztatni, hogy Iniesta jelenlegi formáját tekintve még erősebb is most a kezdő Xavival. Rakitic helye megkérdőjelezhetetlen, s így, hogy ő elvégzi azt a védőmunkát, amit Xavi tavaly nem, így a harmadik középpályásnak, legyen az akár Xavi, akár Iniesta, nem szükséges annyit foglalkoznia ezzel. Persze nem kérdés, hogy hosszútávon Iniestának kell kezdenie, de a mostani formahanyatlását figyelembe véve szerintem Xavi nyugodtan kezdhet a helyén. Ha nem kell többet brusztolnia, mint az elvárható az ő korában, akkor még mindig képes forintos labdákra.Sanama írta:Azert ahogy latom ma nem kis labdakat adott, Messi fejes goljanal, vagy Neymar 3ik golja elott.
Ez igaz, azt emeljük ki, így illik. De akkor is ez van már sajnos legtöbbször.S.Agüero írta:Viszont Mathieu-nek forintos labdát adott, csak nem jól fejelte be középre.hank1ee írta:Amikor az öreg egyszer labdát kapott, és felhozhatta a védelemmel szemben, lett volna 3 játékos, aki a gyors szituban kiugrásra kész volt, a jobb oldalon Sandro mögött volt is elég üres terület, de Sávi ((c) a kommentátor) nem játszotta meg a labdát, inkább visszafordult, ha jól emlékszem. Tényleg sokadszor köszön vissza, hogy nem vállalja már be. Persze haragudni ezért nem fogok rá, letett már annyit az asztalra, na meg szerencsére idénre nem alapemberként számolnak vele.
Viszont Mathieu-nek forintos labdát adott, csak nem jól fejelte be középre.hank1ee írta:Amikor az öreg egyszer labdát kapott, és felhozhatta a védelemmel szemben, lett volna 3 játékos, aki a gyors szituban kiugrásra kész volt, a jobb oldalon Sandro mögött volt is elég üres terület, de Sávi ((c) a kommentátor) nem játszotta meg a labdát, inkább visszafordult, ha jól emlékszem. Tényleg sokadszor köszön vissza, hogy nem vállalja már be. Persze haragudni ezért nem fogok rá, letett már annyit az asztalra, na meg szerencsére idénre nem alapemberként számolnak vele.