Normandia írta:Nos én meg nem tudom, hogy a Dárdai Palitól mitől fognak azonnal megtanulni focizni. Eddig sem az akarattal volt a gond, hanem azzal, amit nem tanultak meg, mert valszeg meg sem tanították nekik, vagy képtelenek voltak megtanulni. Mind1 én szurkolok nekik, mert mit is tehetnék mást. A remény hal meg utoljára.
Hajrá Magyarok!

+1
Annyival kiegészíteném, hogy érdemes megnézni pl. Lamah játékát, labdás és labda nélküli játékáról lerí, hogy egy profi közegből érkezett. A rossz megoldásainál is látszik, hogy jó döntést akart hozni, de nem jött össze.
Röviden: nem kell gondolkodnia az alapszituációknál (pl. merre mozogjon a kontránál), mert ezeket már beleverték a fejébe, neki már csak a technikai dolgokkal kell foglalkoznia.
Márpedig ez nagyon hiányzik a magyar játékosoknál, igyekeznek meg minden, de a nehezebb helyzetekben rendre összeroppannak vagy hatalmas hibát vétenek...
Ez nyilván az UP-képzés és a játékosok sara is, ami igazán bántó, hogy ezen nem igazán látni a változást, de még csak a változtatni akarást sem...