Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy vita remélhetőleg nem lett belőle, de azért nehogy már a tojás tojja a tyúkot... Szerintem az ilyenért házon belül büntetni kellene. Az a szerencsénk, hogy most van kedve focizni az előző szezonhoz képest, mert erre az emberre hatni már senki sem tudna. Persze ameddig hajt és gólokat lő, gólpasszokat ad, addig nem igazán izgat, csak mivel sok nálunk a sztár, főleg elől, így nem feltétlenül előnyös, ha az egyikük bármit megtehet.
Duplájával ez a rekord is megdőlne, meg a Liga legtöbb gólja is. Hú de főne akkor a Real szimpatizánsok feje!palesz77 írta:
Na azért ez..Remélem duplázik!
![]()
Nem emlékszem már mikori gól, de asszem az, amikor elpöckölte a kapus mellett, és 99%, hogy bepörgött volna a labda, de a védő megpróbált menteni, de a becsúszásával csak beljebb segítette a labdát a kapuba. Hivatalosan Messi kapta emlékeim szerint, csak a Marca szerint nem az övé..frei83 írta:...
egy mocskos kis adócsaló lett, aki az ellenfél játékosait a parkolóházakban fenyegeti...bence-barca írta:A továbbiakat ismerjük...
ugyanmár, ezt az egészet csak azért csinálta, hogy elterelje a figylemet a többmilliárdos adócsalásról blahblahblahblah
Alibi barimecseken lőtte 90%-át.shutterisland írta:mindig elé pattan.csababarca írta:de hogy lehet 2.?
ő nem flop a válogatottban, meg úgy általában?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....![]()
mindig elé pattan.csababarca írta:de hogy lehet 2.?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....
Jaja, én is ezt a képet linkeltem.ferninho írta:nem akarok túlzottan belefolyni, de az Oscarra lett írva...mahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.
de ha már belefolytam () itt a teljes kép és ebből kiderül, hogy a félidőben történhetett a mezcsere, mert Kaká még be sincs öltözve
![]()
link
na ezt bogozza ki valaki
Nem lehet hogy félre értettél valamit és hátulról a második?csababarca írta:de hogy lehet 2.?
Biztos csak a média benyomta erre a listára is, blikk,bors,stb....
2., 12 gólra van Batistutától.Capon írta:Neymarhoz hasonlóan ő is elég előkelő helyen lehet a válogatott góllövő örök ranglistáján.hank1ee írta:Ő is betalált, ezúttal Hong Kong ellen kétszer, az Albiceleste 0-7-re nyert Ázsiában.
Neymarhoz hasonlóan ő is elég előkelő helyen lehet a válogatott góllövő örök ranglistáján.hank1ee írta:Ő is betalált, ezúttal Hong Kong ellen kétszer, az Albiceleste 0-7-re nyert Ázsiában.
Akkor hehe elég hülyén fogalmazott, főleg, hogy mekkora brazil őrült. Vagy Oscart pont utálja?ferninho írta:nem akarok túlzottan belefolyni, de az Oscarra lett írva...mahitoo írta:Ez meg természetesen igen, és Messi a ... Hagyjuk is. Kitiltás kapsz CR zselézéséért, de Messire a "fogyatékos nyomorult" mehet.
de ha már belefolytam () itt a teljes kép és ebből kiderül, hogy a félidőben történhetett a mezcsere, mert Kaká még be sincs öltözve
![]()
link
na ezt bogozza ki valaki