Tudtam, hogy ez lesz..PCsabi írta:Hát igen, nincs valami nagy formában...![]()
With 9 goals and 10 assists, Lionel Messi has been directly involved in 19 of Barcelona's 27 goals in all competitions this season.

Tudtam, hogy ez lesz..PCsabi írta:Hát igen, nincs valami nagy formában...![]()
With 9 goals and 10 assists, Lionel Messi has been directly involved in 19 of Barcelona's 27 goals in all competitions this season.
Hát igen, nincs valami nagy formában...palesz77 írta:Azt vettem észre az utóbbi meccseken, hogy nem csak a helyzetkihasználása romlott, hanem a "cselezési képessége" is. Olyan simán szerelik az utóbbi időben sokszor, hogy alig hiszem el. 2-3 éve még a világ legjobban cselező játékosa volt kb - top3 legalább -, manapság meg csak egy sizmplán egész jónak mondható játékos ilyen szempontból. Durva, nem tudom mi történt vele, kevésbé koncentrál, vagy franc se tudja, de szembeötlő, hogy mennyiszer van olyan helyzet, hogy 1 embert kéne csak becsapnia, de az szereli..
ez a madridi lapoknak nem szokása, csak a katalánoknál van ez. sőt, ez igazából a katalán néplélekben van benne.kristop írta:én ezen most tökre meglepődtem, igazából nincs is semmilyen eset, csak a marca a klasszikus előtt megint csinált valamit? ilyen tényleg soha nem volt még
én ezen most tökre meglepődtem, igazából nincs is semmilyen eset, csak a marca a klasszikus előtt megint csinált valamit? ilyen tényleg soha nem volt mégErxy írta:valami egészen rejtélyes ok miatt abból a lenti Marca videóból kimaradt egy-két jelenet. épp csak annyi, ami döntően befolyásolja a dolgot. nyilván véletlenül, hisz a Marcának nem szokása a manipuláció, nem fotosoppolt ki még senki.(vagy az az AS volt?) persze gondolom az igazság bajnokai madridistákat ez ugyanúgy zavarja, mint mikor a média a Reallal csinálja ezt.
https://www.youtube.com/watch?v=P3HjWPKvlMo" target="_blank
Luis Enrique: "Not subbing off Messi against Eibar? When we're doing a sub, more so the third, we always ask several players how they feel."
end of story.
Ezzel egyet értek, de ahogy Neymar néha kimarad ő nem esik bele a szórásba. Bár az tény, hogy nem is nagyon van szükség egyenlőre a pihentetésére.visca el barca írta:ki az a hülye aki rotálná? minden évet végigbír, soha nem pukkad ki tavaszra, minek kellene rotálni? majd ha lesz suarez, akkor a kis hoki csapatok ellen talán, de addig felesleges. nem okádik, látványosan élvezi a játékot, ez pont elég h állandóan fent maradjon.Feast4 írta:Amúgy ti is észrevettétek, hogy a rotálásba messi még egyszer se esett bele?
ki az a hülye aki rotálná? minden évet végigbír, soha nem pukkad ki tavaszra, minek kellene rotálni? majd ha lesz suarez, akkor a kis hoki csapatok ellen talán, de addig felesleges. nem okádik, látványosan élvezi a játékot, ez pont elég h állandóan fent maradjon.Feast4 írta:Amúgy ti is észrevettétek, hogy a rotálásba messi még egyszer se esett bele?
Ez a cél! tök mindegy, hogy mi az igazság csak beszéljenek negatívan a Barcáról (az még jobb, ha Messiről) a classico előtt!mess2009 írta:úgyhogy lehet legyinteni (is) vagy spekulációkba bonyolódni (is) ez egy ilyen játék...
Hát véleményem szerint csak kínjában nevetett. Mit is tehetett volna?kristop írta:én ugyanúgy mosolyogtam rajta, mint luis enriqueszerintem aranyos volt, ahogy "na, tényleg nem akarsz lejönni?" egyébként meg ez nem megye egy, hogy sértődés meg büntetés, meg ilyen hülyeségek legyenek belőle. valószínűleg egyikük se emlékezett erre az egészre két perc múlva, de persze az újságnak érdemes megírni, az emberek szeretik a drámát.
Nagy vita remélhetőleg nem lett belőle, de azért nehogy már a tojás tojja a tyúkot... Szerintem az ilyenért házon belül büntetni kellene. Az a szerencsénk, hogy most van kedve focizni az előző szezonhoz képest, mert erre az emberre hatni már senki sem tudna. Persze ameddig hajt és gólokat lő, gólpasszokat ad, addig nem igazán izgat, csak mivel sok nálunk a sztár, főleg elől, így nem feltétlenül előnyös, ha az egyikük bármit megtehet.
Duplájával ez a rekord is megdőlne, meg a Liga legtöbb gólja is. Hú de főne akkor a Real szimpatizánsok feje!palesz77 írta:
Na azért ez..Remélem duplázik!
![]()