Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát max annyira van most benne a legjobb 3 középpályásban, mint amennyire Messi a legjobb támadó jelenleg.. Mondom ezt úgy, hogy a legnagyobb kedvencem a csapatból.Normandia írta:Jelenleg is a világ legjobb 3 kp-ja között van. Legalább 2 éve van még ezen a szinten. Az viszont igaz, hogy nagyon repül az idő.
Nem tudom biztosra, de valószínűnek tartom, hogy akkor sérülhetett meg amikor Modrical(?) csúnyán összecsúsztak. Eléggé tapogatta a lábát és utána nem sokkal "esett össze".MessiNeymarSuarez írta:Sajnálatos hogy kidőlt, jobbulást Don Iniesta!
Szerintem már a meccs közepén is baj lehetett nála, és tudom hogy nem mentség, de gyanítom hogy az az eladott labda amiből a 3madik Real gól született, meg a többi ilyenek azok abból fakadt főleg, hogy már nem tudott koncentrálni sem igazán a fájdalomtól.
Gyerekek, Ő falábbal, ülve is jobb kp, mint Busi.palesz77 írta:Rafitime!visca el barca írta:állítolag egy pár meccset ki kell hagyni sérülés miatt.
robitime!![]()
Amúgy tuti Xavi fog kezdeni a kb 3 meccsből 2-n legalább..
Ez meg teljesen igaz. Amúgy nem is értem ott mi történt, Masch gondolom ment volna takarítani, Ini meg gondolta odateszi neki? Passz, totál képzavar.. Egyszerűbb lett volna, ha simán kirúgja a francba, na mindegy, utólag okos az ember ugye..PCsabi írta:Ha egy kevésbé szeretett játékos (pl. Busquets) csinálta volna ezt a hibát, akkor már rég el lett volna küldve a vérbe.
Ini amúgy nagyon nincs formában idén, a Real előtti meccsén már tényleg feljavult a játéka, de a Classicon megint akkora homály volt, mint szezon elején. Idén tudatosult bennem végleg, hogy hamarosan Andrést is pótolni kell majd.Durva hogy repül az idő.
Rafitime!visca el barca írta:állítolag egy pár meccset ki kell hagyni sérülés miatt.
robitime!
Ez meg teljesen igaz. Amúgy nem is értem ott mi történt, Masch gondolom ment volna takarítani, Ini meg gondolta odateszi neki? Passz, totál képzavar.. Egyszerűbb lett volna, ha simán kirúgja a francba, na mindegy, utólag okos az ember ugye..PCsabi írta:Ha egy kevésbé szeretett játékos (pl. Busquets) csinálta volna ezt a hibát, akkor már rég el lett volna küldve a vérbe.
Kb kétszer vesztett labdát ugyanilyen távol a kaputól, a saját hülyesége miatt.PCsabi írta:Ha egy kevésbé szeretett játékos (pl. Busquets) csinálta volna ezt a hibát, akkor már rég el lett volna küldve a vérbe.
Nos, követett el ilyen hibát legalább kettőt, csak abból a Madrid balféksége miatt nem lett gól. Ini ezt is úgy vétette, hogy Mas-nak tette volna, ha az nem akar segíteni neki, nem is lett volna baj belőle.PCsabi írta:Ha egy kevésbé szeretett játékos (pl. Busquets) csinálta volna ezt a hibát, akkor már rég el lett volna küldve a vérbe.
Ez így van! Nagyon elvakult tud lenni pár ember.PCsabi írta:Ha egy kevésbé szeretett játékos (pl. Busquets) csinálta volna ezt a hibát, akkor már rég el lett volna küldve a vérbe.
Valami hasonlót akartam én is írni, ma nagyon tetszett a játéka. És az a gólpassz!Chino írta:Ma nagyot játszott. Volt benne dinamika, agilitás és a labdái élményszámba mentek. A szólója pedig... Mondjuk ha ott elesik kb. vége a meccsnek. Tizenegyes, piros lap, aztán csak az lett volna a kérdés mennyit lövünk még.
Nagyon megéreztük a hiányát, amikor lement. A Klasszikuson remélem innen folytatja.
Reméljük kezd helyrejönni ő is, ma tényleg jól játszott, az a labda is nagyon szép volt az utolsó percben Messi fejére irányítva, kár hogy nem ment bepalesz77 írta:Na ma jár neki a pacsi, fél óra alatt - asszem - 3 gólpassz értékű labdát is kiosztott. Remélem a Bernabeuban is ez a passzkirály énje fog a pályára lépni, nagyon kellene nekünk a jövő héten egy jó formában levő Ini!
nem az én hibám, hogy nem érted amit írtam. természetesen tisztában vagyok vele h életmű díj, annyira nem vagyok hülye.nzxtpo írta:Nagyon kedves tőled, de ha nem vetted volna észre, ezt a díjat nem az adott évben legjobb kapja, hanem ez egy életműdíj, és Ini mellett több szól, mint CR mellett (vb,2 eb,3 bl,stb...), 2008-ban Robi Carlos kapta, majd rá egy évre Ronaldinho, akik akkor már rég nem voltak a csúcson, de a többi díjazottról el lehetne ezt mondani általánosságban.visca el barca írta: én nem gratulálok, mert egyértelműen csalás volt. ezt is zselének kellett volna nyerni, nem is kétséges
Csak egy szót mondok: irónia.nzxtpo írta:Nagyon kedves tőled, de ha nem vetted volna észre, ezt a díjat nem az adott évben legjobb kapja, hanem ez egy életműdíj, és Ini mellett több szól, mint CR mellett (vb,2 eb,3 bl,stb...), 2008-ban Robi Carlos kapta, majd rá egy évre Ronaldinho, akik akkor már rég nem voltak a csúcson, de a többi díjazottról el lehetne ezt mondani általánosságban.visca el barca írta: én nem gratulálok, mert egyértelműen csalás volt. ezt is zselének kellett volna nyerni, nem is kétséges
Nagyon kedves tőled, de ha nem vetted volna észre, ezt a díjat nem az adott évben legjobb kapja, hanem ez egy életműdíj, és Ini mellett több szól, mint CR mellett (vb,2 eb,3 bl,stb...), 2008-ban Robi Carlos kapta, majd rá egy évre Ronaldinho, akik akkor már rég nem voltak a csúcson, de a többi díjazottról el lehetne ezt mondani általánosságban.visca el barca írta: én nem gratulálok, mert egyértelműen csalás volt. ezt is zselének kellett volna nyerni, nem is kétséges