Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
üdv!Erico Soldados írta:...
Alvessel volt a legkevesebb baj, sőt!barlacy írta:Ne temessünk korán : sem csapatot , sem edzőt!.
Emberek! Most már talán mindenki látja (ha akarja ),hogy Alves nem idevaló.1.Hogy a középpályán Xavi már túl lassú 2,Hogy hamarabb kell Neymart lekapni ha elfárad (a védekezése is 0 volt ) 3, Hogy Pique körül rendet kell rakni talán ez a legelső.
Azt gondolom,hogy az első félidőben jól nyomtunk.Kár, hogy a helyzetek kimaradtak. Szabad kikapni a jobbtól, tegnap ez történt.
Mathieuról: szerintem kár ekézni megfelelt.jól vett részt a csapat mozgásában, volt egy jó lövése is, Neymar volt az , aki előtte ellazsálta a védekezést.
én az ilyenekkel azért nem tudok egyetérteni, mert minden működött, amíg az EGYÉNI hibák nem jöttek. a minden működöttet persze nem úgy kell érteni, hogy nincs az ellenfélnek helyzete, mi meg dominálunk, mert azért csak a real ellen játszottuk, akik marha jók, hanem inkább úgy, hogy vezettünk és itt is, ott is van egy csomó helyzet, jól játszunk, ők is jól játszanak és mégis mi vagyunk előnyben.aynas írta: Ezt LE óvodás módon eltaktikázta. ERGO DILLETTÁNS VOLT. Ez a meccs már a felállásnál eldőlt.
Szuszimester írta:Többen is írtatok, és bizony igaz szinte minden. Én csak annyit tennék még hozzá, hogy a "fizikális gyengeségünk" lesz a vesztünk hosszú távon. Ez nem lehet, hogy úgy pattogtak le a játékosaink az ellenfélről, mint a pinty.
Meg a másik: ennek a csapatnak NINCS vezére, aki bizony leüvöltené a többiek fejét, amikor kell. Ez még nagyobb baj. Egyszerűen képletesen szólva fejetlenek vagyunk a pályán...