Sajnálom, de nem tudom megérteni a sok károgót. Ez egy olyan meccs volt ahol domináltunk, ahol semmi sem jött össze. Lucho erről mit tehet szegény? Ha Masch játszik Busi helyén megnyerjük?
Ha nem játszik Alves Messi beveri...nem. Persze kaptunk egy gólt (ahol kb 4-en állták körül a Celtásokat, már ezért nem értem miért kell egy emberre kenni az egészet ==> és ezzel nem azt mondom, hogy nem hibázott). Néha az az érzésem, hogyha ezek ketten nem is játszanának egy meccsen és kikapnánk, akkor is előszedné őket vki.
Itt ma mindenki király lenne, ha a helyzeteinknek csak a felét beverjük...
A baj elsősorban velünk van, hogy nem vagyunk képesek elfogadni...mi már nem a legnagyobb klub vagyunk, hanem "csak"az egyik nagy a sok közül...
A PL-t mindenki isteníti, hogy milyen szoros meg minden, de ha nálunk pontvesztés van akkor már hozni kell egy karakteres edzőt. Halkan kérdezném...kit? Kloppot? 16. a csapatával...
Kikaptunk két nagy csapattól...és hány kupától estünk el eddig? A PSG ellen ki-ki meccs volt, ahol a franciák nem kis meccset játszottak (úgy pörögtek mintha egyenesen a döntőt játszanák). Egyedül a Real játszott lényegesen jobban, de (csak halkan jegyezném meg és ezzel nem szeretnék egy Madridistát sem megbántani) Lucho egy picit el is taktikázta azt.
Persze engem is zavar a sok kihagyott helyzet (főleg a bolha idegesít, pedig szeptember elején már úgy voltam vele, hogy 3-4 forduló múlva meglesz Zarra, de igencsak vánszorogni tud felé), mindazonáltal ezt inkább egy ilyen időszaknak tudnám be, kicsit olyan érzésem van, mintha most kapnánk vissza a sorstól azt a sok szerencsét amit kaptunk az elmúlt években...kamattal.
Összességében peches mérkőzés volt, semmi gond, Busiról le lehet szállni, semmi rosszat nem tett, az argentinnal sem nyertük volna meg a meccset...ja és adjuk el Pedro-t.

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.