Már régóta be akartam írni mert szerintem tök jó hír, de csak most jutottam hszig. Szóval a B csapatról van szó teljes egészében. Év elején új edzőt kaptak, meg kicserélődött az egész csapat is, az egy korosztállyal lejjebb minden létezőt megnyertek. Na most ők játszanak a harmadosztályban és a szezon első felében még nem ment a szekér de már az élre álltak (!), mégpedig egy meccsel kevesebbet játszva vezetnek egy ponttal. Minden esély megvan rá hogy feljussanak (utoljára ez akkor sikerült amikor XAVI volt a csapat vezére) és jövőre játsszák a mini-Classicokat a Real B-vel a másodosztályban. Remélem ott is jók lesznek, meg ki is lehetne próbálni egykét arcot a nagycsapatban is!
Csak azért írtam mert ez a csapat alig kap nyilvánosságot pedig szerintem megérdemelné. Nekem most év közben k. sok dolgom van (gimi), de ha valaki megcsinálná a szerkesztők közül hogy nekiesik a meccsekről (spanyolul) írt összefoglalóknak heti egyszer (fcbarcelona.com) annak én pl tökre örülnék!
Na "csak" ennyit akartam, remélem pár arcnak (főle spanyolul bezsélőkenk...)

felkeltettem az érdeklődését!
Ja, még azt lehagytam, hol le a kalappal az edzőjük előtt (Quique Costas-nak hívják és ő is támadófocit játszat, a B. B lőtte a legtöbb gólt ebben az osztályban), szerintem ő is lehetne Frenki utódja esetleg!