Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerk.: Ezt de benéztem, és tényleg..S.Agüero írta:Kikapott a Sevilla, pedig átvehették volna a vezetést.
Jó kérdést tettél fel ezzel, kinek mit jelent az, h a legerősebb bajnokság.Fuentealbilla írta: Ha szabad megkérdeznem miért vagy biztos? Illetve ha nem azt nézzük mérvadónak, hogy milyen európai kupákat nyernek illetve meddig jutnak el adott ország csapatai akkor mi a mérce ami alapján lehet dönteni? A transfermarkt? Hogy mennyi a keretek összértéke? Mert akkor persze a PL a legerősebb.
Német bajnokság számomra nem tényező jelenleg. Ahol márciusban bajnoki címet ünnepel a bayern ott valószinűleg nem volt veretes ellenállás. Az persze csak a hab a tortán h a Real aztán hogy ütötte ki őket a BL-ben.
Ha szabad megkérdeznem miért vagy biztos? Illetve ha nem azt nézzük mérvadónak, hogy milyen európai kupákat nyernek illetve meddig jutnak el adott ország csapatai akkor mi a mérce ami alapján lehet dönteni? A transfermarkt? Hogy mennyi a keretek összértéke? Mert akkor persze a PL a legerősebb.bence-barca írta:Az, h épp az adott 'szint' (EL-BL) legjobbja többször is spanyol vt utóbbi években, nem azt jelenti, h legerősebb bajnokság is az övék. Egy PL kiesőhelyen álló csapat is verne egy spanyol középcsapatot, ebben biztos vagyok. Elég csak költségvetésre nézni, amíg friss feljutó QPR költött közel 50milkát nyáron, a spanyol csapatok többsége ingyen hoz játékosokat csak.Fuentealbilla írta: Segítek...
A BAJNOKSÁGOK ERŐSORRENDJE AZ IFFHS SZERINT
1. ( 1.) Primera División (Spanyolország)
2. ( 5.) Premier League (Anglia)
3. ( 3.) Bundesliga (Németország)
Szóval a PL csak szerinted az Leon. Ha olyan izmos lenne nyilván ott sorakoznának az európai kupák... de csak elvétve kerül oda.
Szerintem nem minden egy ilyen iffhs stat, biztos vagyok benne, lehetne olyan statisztikákat hozni, ahol a PL vagy Bundesliga a legjobb.
Én nem lennék olyan biztos ebben, sőt. Elég megnézni a Betist, ahogy meneteltek tavaly az Európa-Ligában, itt meg úgy zuhantak ki, hogy esélyük sem volt a bennmaradásra, annyira leszakadtak tök utolsóként. Bár lehet, hogy ennek inkább pénzügyi okai voltak, én mégse jelenteném ki biztosra, hogy egy Newcastle, Aston Villa, vagy QPR bármikor megverne gond nélkül egy Rayót, Granadát, akár Espanyolt. A spanyolokat jobbnak is tartom.bence-barca írta: Az, h épp az adott 'szint' (EL-BL) legjobbja többször is spanyol vt utóbbi években, nem azt jelenti, h legerősebb bajnokság is az övék. Egy PL kiesőhelyen álló csapat is verne egy spanyol középcsapatot, ebben biztos vagyok.
Az, h épp az adott 'szint' (EL-BL) legjobbja többször is spanyol vt utóbbi években, nem azt jelenti, h legerősebb bajnokság is az övék. Egy PL kiesőhelyen álló csapat is verne egy spanyol középcsapatot, ebben biztos vagyok. Elég csak költségvetésre nézni, amíg friss feljutó QPR költött közel 50milkát nyáron, a spanyol csapatok többsége ingyen hoz játékosokat csak.Fuentealbilla írta: Segítek...
A BAJNOKSÁGOK ERŐSORRENDJE AZ IFFHS SZERINT
1. ( 1.) Primera División (Spanyolország)
2. ( 5.) Premier League (Anglia)
3. ( 3.) Bundesliga (Németország)
Szóval a PL csak szerinted az Leon. Ha olyan izmos lenne nyilván ott sorakoznának az európai kupák... de csak elvétve kerül oda.
Segítek...Leon írta:
a világ legerősebb bajnokságába (mert a PL szerintem az) is lőtt 31 gólt és ott nincs tele hoki csapatokkal az egész liga nem úgy mint a spanyol.
Más dolog, s örök vita lehetne, de a Liga nem gondolom, hogy hoki csapatokkal lenne tele. Meglehet nézni pl a nemzetközi eredményeket, érdekes az angolok se a BL-ben se az EL nem villognak. És a nagy hokibajnokságban az első és az ötödik Atletico között van 2 pont, szóval most a szoros eredményekre sem lehet panasz. Kérdés persze mi lesz a végére, de ezzel az erővel a Chelsea-Man Cityn kívül ki lehet bajnok Angliában?Leon írta:a világ legerősebb bajnokságába (mert a PL szerintem az) is lőtt 31 gólt és ott nincs tele hoki csapatokkal az egész liga nem úgy mint a spanyol.
Tény , hogy Valdés sokkal jobb mint Pinto de azért nem Pinton mentek el címek . En Tatának nagyobb szabadságot adtam volna es ugy gondolom , hogy igazságtalanul ráverték a tavalyi év összes kudarcát . De ezt a témát mar nem egyszer kiveséztük úgyhogy nem is folytatomMessiCesc írta:Csak nem emlékeztem rosszul. Érdekes belegondolni, hogyha nem sérül le Valdés, akkor mennyivel másak lettek volna a dolgok, lehet hogy még mindig Tatát néznék itt.
Március végén sérült meg http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... megserult/MessiCesc írta:Lehet félreértettem valamit, de VV nem 4-3 után sérült le?
Direkt írtam , hogy megkapni nyilván nem kaphatta volna meg. De egyébként igazatok van egy fél év miatt nem kerülhet be a top3-baErxy írta:mikor sérült le Valdés? nem november, december környékén? azért arra a pár hónapra elég erős lenne díjat adni neki..
mondjuk ennek a listának meg díjnak még annyi értelme sincs mint az aranylabdának, szóval tökmindegy.
1. VV mikor lesérült már...Alfa írta: A legjobb kapusok közé azért Valdés befért volna ha nem is nyerte volna meg de Cabelleronál biztos jobb volt.
A legjobb kapusok közé azért Valdés befért volna ha nem is nyerte volna meg de Cabelleronál biztos jobb volt.bence-barca írta:Díjazták az előző szezon legjobbjait:
Legjobb támadó: Diego Costa (Atletico Madrid, most Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Carlos Vela (Real Sociedad)
Legjobb támadó középpályás: Andrés Iniesta (Barcelona), Ivan Rakitic (Sevilla, most Barcelona), Koke (Atletico Madrid)
Legjobb védekező középpályás: Gabi (Atletico Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona)
Legjobb védő: Sergio Ramos (Real Madrid), Filipe Luís (Atletico Madrid, most Chelsea), Miranda (Atletico Madrid)
Legjobb kapus: Keylor Navas (Levante, most Real Madrid), Willy Caballero (Malaga, most Man. City), Thibaut Courtois (Atletico Madrid, most Chelsea)
Legjobb afrikai játékos: Jaszin Brahimi (Granada), Stéphane Mbia (Sevilla), Juszef el-Arabi (Granada)
Legjobb dél-amerikai játékos: Bacca (Sevilla), Angel Di María (Real Madrid, most Manchester United), Neymar (Barcelona)
Szezon felfedezettje: Jesé (Real Madrid), Saúl (Rayo Vallecano, most Atletico Madrid), Rafinha (Celta Vigo, most Barcelona)
Legjobb edző: Diego Simeone (Atletico Madrid), Ernesto Valverde (Athletic Bilbao), Paco Jémez (Rayo Vallecano)
Legszebb gól: Giovani (Villarreal), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Játékosoknál meglep, h egy Atma játékos sem nyert... védőknél sztem mindenképp Atma győztes kellett vna, tkp knál is egy Koke szerintem igazságosabb lett volna. Afrikaiaknál meg bár elfogult vagyok, de M'bia igazán megkaphatta volna.
Csak egy észrevétel. A tavalyi év legjobb játékosa díját Lionel Messi szerezte. Had ne mondjam 100 száz pont, 46 gól, bajnoki cím stb. Mindemellett a bajnokság MVP-je Crisitano Ronaldo lett. Egy évvel később, tehát idén a legjobb játékos Ronaldo lett és idén már nincsen MVP díj. Köszönjük LFP az elfogulatlanságot. Jár abence-barca írta:Díjazták az előző szezon legjobbjait:
Legjobb támadó: Diego Costa (Atletico Madrid, most Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Carlos Vela (Real Sociedad)
Legjobb támadó középpályás: Andrés Iniesta (Barcelona), Ivan Rakitic (Sevilla, most Barcelona), Koke (Atletico Madrid)
Legjobb védekező középpályás: Gabi (Atletico Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona)
Legjobb védő: Sergio Ramos (Real Madrid), Filipe Luís (Atletico Madrid, most Chelsea), Miranda (Atletico Madrid)
Legjobb kapus: Keylor Navas (Levante, most Real Madrid), Willy Caballero (Malaga, most Man. City), Thibaut Courtois (Atletico Madrid, most Chelsea)
Legjobb afrikai játékos: Jaszin Brahimi (Granada), Stéphane Mbia (Sevilla), Juszef el-Arabi (Granada)
Legjobb dél-amerikai játékos: Bacca (Sevilla), Angel Di María (Real Madrid, most Manchester United), Neymar (Barcelona)
Szezon felfedezettje: Jesé (Real Madrid), Saúl (Rayo Vallecano, most Atletico Madrid), Rafinha (Celta Vigo, most Barcelona)
Legjobb edző: Diego Simeone (Atletico Madrid), Ernesto Valverde (Athletic Bilbao), Paco Jémez (Rayo Vallecano)
Legszebb gól: Giovani (Villarreal), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)