Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az kéne már csak..Erxy írta:Pep jön majd vissza 16-ban Laportával és Cruyffal együtt, Xavival az oldalán. én meg szétlövöm a gatyám![]()
Több komolyságot ha kérhetem!Fuentealbilla írta:úgy hírlik Fabregas visszavásárlásán gondolkodnak már küldtek La Masiás fiatalokat , hogy egy sport hírműsor keretén belül ahol Fabre is vendég lesz ismét barca mezt húznak rá
on: én azért megnézném ismét Guardiolát a Barca kispadján... érdekes lenne, h mit tudna kialakítani ismét...
Én mondjuk biztos is vagyok benne, h lesz ő még itt tréner... kérdés mikor
úgy hírlik Fabregas visszavásárlásán gondolkodnak már küldtek La Masiás fiatalokat , hogy egy sport hírműsor keretén belül ahol Fabre is vendég lesz ismét barca mezt húznak rápalesz77 írta:Jó ajánlólevél..Klaczy írta:A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e.
Amúgy nincs arról semmi hír, hogy a Zubival való tegnapi egyeztetésén mikről volt szó?
Vagy Uli Hoeness, biztos hozná magával Guardiolát is.palesz77 írta:Jó ajánlólevél..Klaczy írta:A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e.![]()
Jó ajánlólevél..Klaczy írta:A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e.
Így igaz, Laporta legalább épített is, de ezek elköltenek egy csomó pénzt és semmi. A Sevilla régi elnöke is jó lenne itt, nem tudom hogy még börtönben van-e. Tőle vettük még Alvest annak idején..hank1ee írta:Igazából szerintem mindenkinek, csak sajnos értelemszerűen a vezetőedzőt teszi felelőssé mindenki a pályán elrontott dolgokért, hiszen ott ő a főnök. Viszont neki is van főnöke, ami történetesen a vezetőség. Láthatjuk, hogy hiába Madridig a 0 kapott gól, a védelmet egyáltalán nem sikerült rendbe szedni, hibát hibára halmoznak. Ez a vezetőség sara egyértelműen. Egy olyan ember, aki minőségi változást hozott volna védelembe, sokkal drágább lett volna a Mathieu, Varmaelen kettősnél, egy középpályás mindenképp kellett Cesc miatt, meg ugye Suárez. Csak nem tudom, hogy bízhatták a hátsó alakzat problémáinak megoldását egy korosodó, eddig meglehetősen középszerű, sokat hibázó, meg egy félrokkant palira.Klaczy írta:Azt kapjuk ami várható volt, drasztikus változtatásokat hangoztatott a vezetőség, a tavalyi szezon végén, aztán szinte minden maradt a régiben. Nekem a vezetőséggel van bajom nem Luis E. vel.
Laporta nem volt szent, aláírom, politikus, meg minden, oké. De hogy a Barcelonát szíve ügyének tartja, az nem kérdéses szerintem. Ha nem is ő, kell egy ilyen elnök. Persze 2016 befutóját úgyis Joan Laportának hívják, újra elnök lesz, ne legyen kétség efelől.
Igazából szerintem mindenkinek, csak sajnos értelemszerűen a vezetőedzőt teszi felelőssé mindenki a pályán elrontott dolgokért, hiszen ott ő a főnök. Viszont neki is van főnöke, ami történetesen a vezetőség. Láthatjuk, hogy hiába Madridig a 0 kapott gól, a védelmet egyáltalán nem sikerült rendbe szedni, hibát hibára halmoznak. Ez a vezetőség sara egyértelműen. Egy olyan ember, aki minőségi változást hozott volna védelembe, sokkal drágább lett volna a Mathieu, Vermaelen kettősnél, egy középpályás mindenképp kellett Cesc miatt, meg ugye Suárez. Csak nem tudom, hogy bízhatták a hátsó alakzat problémáinak megoldását egy korosodó, eddig meglehetősen középszerű, sokat hibázó, meg egy félrokkant palira.Klaczy írta:Azt kapjuk ami várható volt, drasztikus változtatásokat hangoztatott a vezetőség, a tavalyi szezon végén, aztán szinte minden maradt a régiben. Nekem a vezetőséggel van bajom nem Luis E. vel.
ühümm csöbörből vödörbe. Nagyra tartom Puyol "munkásságát" és igazi vezére volt a csapatnak - ami jelenleg nincs - DE! ez nem azt jelenti, hogy edzőként frankón beválna.Geri312 írta:Ha elküldik esetleg jöhetne helyette Puyol
Pontosan. Ha belegondolunk idény végén sem találunk helyette más értékelhető edzőt, amennyiben a dolgok a legrosszabban alakulnak, hála a transzferban dolognak. Senki sem jönne ide egy vergődő csapathoz úgy, hogy nem alakíthat rajta (nem kívánom ezt, sokkal derűlátóbb vagyok, ez a legrosszabb eshetőség)palesz77 írta:egy sztáredzőt úgyse tudnánk hozni szezon közben a helyére, félmegoldás meg miben lenne jobb?
A kiemelt résszel félig egyetértek és félig nem. Az az igazság, hogy nagyon furcsa ezt kijelenteni, jelenleg Masch a legmagabiztosabb védőnk. (és ez nem feltétlenül csak a hátvédsor kritikája, hanem, hogy nagyon jó szezont fut)Egyértelműen a védelem vezére lett és Mathieu-vel nem alkotnak rossz párost, sőt. Egyedül a magssága szól ellene, de ezt a magabiztosságával és bravurjaival kompenzálja.palesz77 írta: Azt meg kíváncsian várom, hogy a Montoya-Alves és a Masch-Busi kérdésben is képes lesz-e változtatni az eddig alkalmazott elképzelésein, és belátja-e, hogy ez nem a legjobb út amit most járunk. Én hiszek benne, hogy képes rá - lehet naiv vagyok -, azt meg nagyon remélem, hogy év végéig mindenképp marad - akik meg leváltanák, azok gondoljanak bele, hogy egy sztáredzőt úgyse tudnánk hozni szezon közben a helyére, félmegoldás meg miben lenne jobb?
A szerdai meccsen meg valamiért kisebb meglepetést várok a keret alapján, remélem húz valami újat a mester!
Én is a Rafinha-Masch-Rakitic középpályáért drukkolok, de szerintem most a Bl-ben Xavi kezd majd Rafinha helyett - na meg Busi Mascherano helyett.BarcaGeri777 írta:Montoya-t és Masch-t már szívesen látnám én is az általad írt posztokon. Bartra remélem kap most több esélyt! Azt is szeretném, ha a Xavi lemezt is újra félre tenné egy kicsit LE, és a Raffinha-Rakitic -Masch középpálya kapna több esélyt így, hogy Ini sérült! Illetve mi a helyzet Vermaalen-nel? Tudtok róla valami újat?
Annak ellenére, hogy pár gondolattal nem értek egyet - pl annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést, ez a Real szerintem a 90 perc alatt mindenképp megvert volna most minket, nagyon jó formában vannak -, de ez is egy nagyon tartalmas hsz, ismét csak arra tudlak biztatni, hogy több ilyet..BarcaGeri777 írta:...
A legjobban a még reménykedő szurkolókat sajnálom ebben az egészben... de adná az ég hogy én lássam rosszul és megemeljem a kalapom LE előtt...BarcaGeri777 írta:Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy elindult a megújítási folyamat, és véleményem szerint meg sem rekedt sehol!
Ez nem a magyar válogatott, hogy 1 meccs után kirúgják az edzőtmessideco írta:Hupsz:
Sports director Zubizarreta met yesterday with Luis Enrique to discuss the situation of the team.-mundo.
Ez érdekesnek tűnik, nem minden nap szoktak ilyen találkozókat tartani...
Csak annak volt isten aki nem lát... meg aki ilyenekkel takarózik, hogy 0 gólt kaptunk meg hasonlók. A tendencia szépen látszik, milyen évünk lesz idén is.Leon írta:Bő egy hete még őt volt az isten,most meg el kéne küldeni?
[/size]
Én nem küldeném el, mondtam is, hogy nem örülnék. Csak egyre több helyen olvasni olyat, hogy kezdenek zúgolódni a culék.Leon írta:Bő egy hete még őt volt az isten,most meg el kéne küldeni?
...
Ha tényleg lapátra tennék a akkor ide kéne hozni Kloppot,már úgysem tud mit kezdeni az agyongyengült Dortmunddal a Bundesligában.
Ebbe meg reménykedek, én még mindig bízok benne, hogy megtalálja a "helyes utat", van pár hülyesége az igaz, de vannak nagyon jó ötletei is, meg kéne adni neki az esélyt.Petr írta:Valószínűleg tartom, hogy Lucho még egy évig marad (én nem bánom, de majd év végén kell levonni a konzekvenciát).
Amúgy igen, kb ezt nézném ki belőlük, ha erre kerülne sor mégis..csababarca írta:pláne nem fognak külsős edzőt hozni.
Leültetnek egy másodedzőt a szezon hátralévő részére,és ennyi lenne.
Nincs olyan épeszű, normális edző aki ebben a helyzetben átvenné a csapatot. Valószínűleg tartom, hogy Lucho még egy évig marad (én nem bánom, de majd év végén kell levonni a konzekvenciát).palesz77 írta:Szerintetek ha mondjuk a PSG jól elver minket, és botlunk még egy váratlant képesek lennének Bartoék kitenni Luchot, és hozni valaki külsőst? Szezon közbe mondjuk vicces lenne minőségi pótlást találni.Megmondom őszintén én csodálkoznék rajta, nem is örülnék neki, de én már semmin nem lepődnék meg..