Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondtam , hogy rossz edző de a Barcából nem tudna szerintem ütőképes csapatot csinálni , neki a Dortmundban van a helye és ott tud kiteljesedni .zolcsy írta:Alfa , én meg azt hogy vess 1 pillantást a BL-ben hogy áll a BVB , és én hiszek abban , hogy az az ember feltudná tüzelni Messiéketés egyébként is ott nem Klopp a hibás , Klopp egy ilyen kerettel akármit elérhetne ebben biztos vagyok
Alexis tavaly a második volt a házi góllövő listánzsoltfree írta:Remélem nem lesz Suarezből az, ami minden támadóval akit utóbbi időkben leigazoltunk, tehát elfelejt gólt lőni.... (Villa, Henry, Ibra és ide sorolnám Sanchezt is aki most nagyon jó az Arsenalban)
Klopp sem menne semmire ezzel a kerettel. Arra a típusú játékra, amit Klopp szeret játszatni, ez a keret teljesen alkalmatlan. A tiki-takát pedig ő maga nem szereti, ezt le is nyilatkozta. Klopp csak abban az esetben megoldás, ha egy teljesen új keretet is kap a keze alá. Arra viszont semmi esély nincs.zolcsy írta:Alfa , én meg azt hogy vess 1 pillantást a BL-ben hogy áll a BVB , és én hiszek abban , hogy az az ember feltudná tüzelni Messiéketés egyébként is ott nem Klopp a hibás , Klopp egy ilyen kerettel akármit elérhetne ebben biztos vagyok
Ha már felhoztad Kloppot ajánlom , hogy vess egy pillantást a német bajnokság táblázatárazolcsy írta:jaaj Istenem hozzák már ide a Klopp-t vagy vmi normális edzőt mert LE azt se tudja mit csinál...
Nem baj, az védjen a szezon 90%-ában, akiben összességében kevesebb a potenciál! Meg játsszon a legrosszabb jobbhátvéd a keretből folyton, meg Suárez legyen vonal szélső! Áh, felbszott ez a félidő komolyan..visca el barca írta:már nyáron is nyilvánvaló volt, hogy a 30-40 méteres labdákat is lábra teszi.
pontosan ezt látjuk mi! de miért nem lát ez a ....edző???pepG1991 írta:Nem tudom eldönteni, hogy Luis Enrique direkt szo*****-e a saját csapatát, vagy halvány lila gőze sincs arról, hogy mit kezdjen Suarezzel....ennyi pénzért zseniális húzás volt, idehozni jobb szélsőnek....inkább Messi sétálgat középen, amíg ő szélen bóklászik. Nem az volt a vezetés célja, hogy egy vérbeli csatár leigazolásával tehermentesítsék Messit, és a mélyen védekező csapatok ellen legyen egy olyan ember, aki "csíp-harap középen, de egyben gólveszélyes is?! Véleményem szerint, a vezetés, így csak elpazarolja a Suarezben rejlő potenciált. Közben Messi betalált, de ez nem változtat a véleményemen.
már nyáron is nyilvánvaló volt, hogy a 30-40 méteres labdákat is lábra teszi.StickyFingaz írta:Azért Mats lövései sokkal többször mennek emberhez mint Bravo kirúgásai.
Állandóan ezt csinálja...palesz77 írta:Na Alves közbe meg itt hisztizik a hentesmunkája miatt..