Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, mert fogalma sincsen, hogy merre helyezkedjen...ahogy, több játékosnak sem...ezért is ilyen a játék, amilyen...szétesett teljesen.Alfa írta:En egy szóval sem mondtam , hogy Rakitic ezen a meccsen ugyanúgy játszik hamis 9-est mint ahogy Fábregas tette tavaly elég sokszor . De nekem teljesen érthetetlen h miért húzódik be folyamatosan Messi helyérepep71 írta:
Kicsit sem hasonló mint Fabregas esetében...nehogy a helyén játszanak véletlenül sem....
En egy szóval sem mondtam , hogy Rakitic ezen a meccsen ugyanúgy játszik hamis 9-est mint ahogy Fábregas tette tavaly elég sokszor . De nekem teljesen érthetetlen h miért húzódik be folyamatosan Messi helyérepep71 írta:
Kicsit sem hasonló mint Fabregas esetében...nehogy a helyén játszanak véletlenül sem....
Gondolom nem Zubiék parancsolták meg LE-nek , hogy ma " igenis Pedro és Munir fog játszani" !MessiNeymarSuarez írta:Kérdés az, hogy eleve ilyen zseniális megldásai vannak, vagy pedig meg van kötve a keze.roby122 írta:te uram isten...
Ez egy minősíthetetlen semmi. Ennyiből meg lehet fogalmazni az egészet.
remélem ma jól kikapunk , aztán majd gondolkodhat LE , úgyis lesz rá 2 hete , mert ez egy szánalom.
Nem kell csodálkozni , hogy Messi lehajtott fejjel sétál. Ez már nekünk gáz , nem hogy Messinek.
1) Nincs azzal baj, hogy Rakitic felér a támadásokkal, de adom Suarezt játszatni kellene.westerngom írta:1.) mit keres Rakitics középcsatárként a kapu előtt folyamatosan??, mikor Suarez a padon nézelődik.
2.) mit keres Busquets a pályán?? mikor már egy Améria ellen nem tud szűrni, ütközni, labdát szerezni.
3.) nincs szervező/ játékmesterünk a középpályán, Leo mászkál vissza labdáért.
4.) LE ezt a mecset is benézte.....
Inkább ne...Suárez-ből cisnálna egy [auto_cenzúra] vonalszélsőt a mester....Mr. Cesc írta:Ezek után annyi feladatot adnék LE-nek, hogy építse be Bartrát meg Suárezt aztán húzzon innen a föld legmesszebb pontjára. Szégyen.
majd jön de boer vagy vmelyik másik belterjesZBarca írta:Ami a legjobban fáj, az az, hogy szerintem LE nem fog lemondani és a szezon végéig maradni fog. Ha Tatát nem küldték el/mondott le, akkor LE-t sem fogják/fog.
:DD aza baj, hogy LE is ilyen képet vág a kispadon....visca el barca írta:hogy újra elsüssem a mai nagy kedvencemet: