Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
defender3 írta:Király és a szigszalag
Én is erre gondoltam.danianevem írta:A kezdőről csak annyit, ha ezt a 11-et Pintér küldi pályára, akkor már a fél ország elküldte volna a ...De hajrá!
így van, utána legalább lehet megint hitegetni, hogy milyen zseniálisak a fiainkAlcantara írta:Ma este bármilyen jellegű győzelmet várok, kínkeservest, szerencsést teljesen mindegy, csak a három pont meglegyen.![]()
+1Alcantara írta:Ma este bármilyen jellegű győzelmet várok, kínkeservest, szerencsést teljesen mindegy, csak a három pont meglegyen.![]()
Neki volt egy zseniális őszi szezonja a Lokiban, amikor ugye bejutottak a BL-be. Akkor talán lőtt vagy 3-4 gólt is a selejtezők során. Azóta viszont meg sem közelíti azt a szintjét, az utánpótlásunkról meg sokat elmond, hogy ennek ellenére sincs igazi riválisa...Petr írta:Annak a csávónak semmi sem a posztja. Nem értem, hogy mit keres a válogatottban. Folyamatosan rosszul helyezkedik, elvéti a labdákat, pontatlan. Nagyon könnyen átjátsszák, sokszor fáj nézni, hogy mit művel a pályán.Alcantara írta:Varga Józsi
Huzamosabb ideig nem néztem válogatott meccset, de legutóbb leültem a román meccs elé. Hadd ne mondjam, akkor sem okozott csalódást. Hozta a szokásos nullát.
Annak a csávónak semmi sem a posztja. Nem értem, hogy mit keres a válogatottban. Folyamatosan rosszul helyezkedik, elvéti a labdákat, pontatlan. Nagyon könnyen átjátsszák, sokszor fáj nézni, hogy mit művel a pályán.Alcantara írta:Varga Józsi
Inkább ez legyen, mint az Egervári-féle nyilatkozatok, ahol az ellenfél ereje folyamatosan nőtt, az esélyeink meg ugyanígy csökkentek a meccs közeledtével, legalábbis Sándor szerint. Pintért meg hagyjuk is. Ő akkor is el tudta volna mondani, hogy mennyire felkészült és komoly csapat az ellen, akiktől méltán kell tartanunk, így nem várhatunk egyértelmű győzelmet, ha láb nélküli, tolószékes emberek ellen kell pályára lépnünk.hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom? Dárdai kicsit elhamarkodott kijelentéseket tett, most meg már érthetően nem akarja visszavonni - szerintem. Mindenesetre jó lenne egy győzelem, nem ártana visszavágni a győri vereségért, reméljük, a srácok is így gondolják és hajtanak majd.
Jó lenne!Alcantara írta:Ne legyél kishitű!hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom?![]()
Nyerünk valahogy nyögvenyelősen és kész.![]()
Te fogsz menni a meccsre? Jó lenne elmenni a fiammal, bár igazából a román meccsre fókuszálok, csak nehogy megint zárt kapus legyen.
Ne legyél kishitű!hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom?
A horvátok elleni meccset nem láttam, de őket talán nem is kellene bemutatni, ráadásul náluk már idősebb korosztályban játszanak a jobbak. A kazahok szervezetten, egységesen mozogtak, kontráknál is volt aki megpróbálta nyitni a területet a támadó előtt. Ezeket hiányoltam a mieink játékából. Az már külön szerencse, hogy a labdás játékuk már osztályokkal volt gyengébb.Normandia írta:Lehet hülye a kérdésem mivel nem láttam a meccset, de - gondolom - az ellenfélnek is figyelted a játékát, ott láttál valamilyen elképzelést?
Azért az Akadémiákat még talán nem a profizmussal kötném össze, főleg az auditálások eredménye után.
Lehet hülye a kérdésem mivel nem láttam a meccset, de - gondolom - az ellenfélnek is figyelted a játékát, ott láttál valamilyen elképzelést?danianevem írta:Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam meg.Normandia írta:Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy nem az eredménynek kellene fontosnak lenni ebben a korosztályban.
Nem az eredménynél volt hiányérzetem, hanem a játékelemeknél. Rengetegszer tehetetlenül álltak és vártak, nem láttam csapatszintű mozgásokat. Leginkább az NB1-hez tudnám hasonlítani az élményt: a labdás játékos még úgy ahogy próbálkozgat, a többiek meg csak nézik. Illetve néha már ők is be-besegítenek.
Nem vártam el azt sem, hogy renoválják a modern labdarúgást... Hanem a profi közeg hatását vártam volna. Ugyanis ez a korosztály is már akadémiák neveltje, s állítólag ott nagyon profi szakemberek dolgoznak.
Egyébként a harmadik találkozón 2:1-re nyertek a horvátok, így csoport másodikként kvalifikálta magát a válogatott. Nem tudom hány körös a selejtező, gondolom még legalább 1 menet lesz, mert 26 csapat jutott tovább.
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam meg.Normandia írta:Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy nem az eredménynek kellene fontosnak lenni ebben a korosztályban.