Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Leon
Director del Fútbol

2014.11.14. 22:36:47

Meg van a 3 pont! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.11.14. 22:34:55

GERA ZOLI A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!!!!!!!! =D>
Leon
Director del Fútbol

2014.11.14. 22:28:40

defender3 írta:Király és a szigszalag :lol:

Igazi home made! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.14. 22:27:39

Király és a szigszalag :lol:
Leon
Director del Fútbol

2014.11.14. 22:24:50

Geraaaaaaaaaaa!!! 1-0 8)

L4wandowski

Grácies Messi!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.11.14. 21:42:41

Erőben megint elkészültünk. A finnek, ha rátesznek egy lapáttal a második félidő közepén, akkor bajban leszünk. Helyzetünk egy, ami inkább csak helyzetecske. Nehéz lesz ezt így behúzni. :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2014.11.14. 21:28:57

danianevem írta:A kezdőről csak annyit, ha ezt a 11-et Pintér küldi pályára, akkor már a fél ország elküldte volna a ... :-# De hajrá!
Én is erre gondoltam.

A 42. percben pedig Király ismét megmutatta, hogy miért is kell ő a kapuba. Hatalmas bravúr volt.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.14. 20:45:06

A kezdőről csak annyit, ha ezt a 11-et Pintér küldi pályára, akkor már a fél ország elküldte volna a ... :-# De hajrá!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.14. 20:38:46

Hát akkor hajrá!

Kell az a győzelem.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.14. 12:24:45

így van, utána legalább lehet megint hitegetni, hogy milyen zseniálisak a fiaink
Ha zseniálisak nem is, de "eredményesek" :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.14. 12:00:15

Alcantara írta:Ma este bármilyen jellegű győzelmet várok, kínkeservest, szerencsést teljesen mindegy, csak a három pont meglegyen. [-o<
így van, utána legalább lehet megint hitegetni, hogy milyen zseniálisak a fiaink :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.11.14. 09:15:17

Jó lenne, ha az Észak-írek elvernék a románokat, akkor még szoros is lehetne a vége. Feltéve, ha mi is nyerünk este. [-o<
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.14. 06:52:33

Alcantara írta:Ma este bármilyen jellegű győzelmet várok, kínkeservest, szerencsést teljesen mindegy, csak a három pont meglegyen. [-o<
+1

Azért remélem, hogy nem 4-4-2-ben akarunk erőlködni, Gera így is, úgy is a pályán lesz, akkora mezőnymunkát meg már nem tud magára vállalni, mint amekkora kellene abban a rendszerben. Tőzsér szintén tuti, de ő meg mindig is lusta volt ezen a téren.

Bogdán? - ?, Juhász, ?, Kádár - Elek, Tőzsér - Lovrencsics, Gera, Dzsudzsák - Szalai
Petr írta:
Alcantara írta:Varga Józsi
Annak a csávónak semmi sem a posztja. Nem értem, hogy mit keres a válogatottban. Folyamatosan rosszul helyezkedik, elvéti a labdákat, pontatlan. Nagyon könnyen átjátsszák, sokszor fáj nézni, hogy mit művel a pályán.
Huzamosabb ideig nem néztem válogatott meccset, de legutóbb leültem a román meccs elé. Hadd ne mondjam, akkor sem okozott csalódást. Hozta a szokásos nullát.
Neki volt egy zseniális őszi szezonja a Lokiban, amikor ugye bejutottak a BL-be. Akkor talán lőtt vagy 3-4 gólt is a selejtezők során. Azóta viszont meg sem közelíti azt a szintjét, az utánpótlásunkról meg sokat elmond, hogy ennek ellenére sincs igazi riválisa...
Petr
Entrenador del Barça

2014.11.14. 06:33:09

Alcantara írta:Varga Józsi
Annak a csávónak semmi sem a posztja. Nem értem, hogy mit keres a válogatottban. Folyamatosan rosszul helyezkedik, elvéti a labdákat, pontatlan. Nagyon könnyen átjátsszák, sokszor fáj nézni, hogy mit művel a pályán.
Huzamosabb ideig nem néztem válogatott meccset, de legutóbb leültem a román meccs elé. Hadd ne mondjam, akkor sem okozott csalódást. Hozta a szokásos nullát.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.11.14. 06:18:39

Ma este bármilyen jellegű győzelmet várok, kínkeservest, szerencsést teljesen mindegy, csak a három pont meglegyen. [-o<

A hátvédsor aggaszt kicsit, a Rolinak megint új párja lesz, Korcsmár hiánya/sérülése elég nagy veszteség ezen a szinten. A Varga Józsinak amúgy sem posztja a hátvéd szerepkör, így ez a kettő már elég neccesnek tűnik. Remélhetőleg Pali megszervezi úgy a középpályás védekezést, hogy hatékony lehessen az új hátsó alakzat is. Elől meg be kell verni minden lehetőséget, mert annak a kialakításában, sajnos eddig nem jeleskedtünk egyik meccsen sem.
Akiktől várni lehet valamit, az a Dzsudzsák-Lovrencsics-Szalai-Nikolics négyes.

HAJRÁ MAGYAROK!!!! =D>
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.11.09. 22:09:58

Szerintem nem nagyon tudunk veszíteni ezzel. Ahogy írtad is, mindenki tudja, a játékosok is, hogy nincsenek biztos meccseink. Viszont ha még ezt 4szer alá is húzza a szövkap a sajtó előtt, az biztosan csak rosszat tesz. Ha viszont próbál szubjektív lenni és kicsit torzít pozitív irányba, abból jó is kisülhet. Az önbizalom az egyik legfontosabb tényező a magyar válogatott esetében, mert a 20 éves lemaradást nem fogjuk behozni egyhamar, viszont önbizalmat lehet ébreszteni a pályán kívül is, pl. ilyen mondatokkal Dárdaitól, ami adott esetben működhet kompenzatorikus módon, nyílván bizonyos határokon belül. De pl. a finnek pont az a kategória, akik azért nem világverők, és ellenük lehet döntő az, hogy mik jönnek elő a kapitány fogai mögül... :)
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.09. 22:01:32

Igazad van. Viszont ez így high risk, high reward, ha nyerünk, a Kapitány jövendőmondó máguszseni, a srácok királyok, ha mégsem sikerülne begyűjteni a 3 pontot, akkor hogy is volt ez?! A magyar válogatottnak ma nincsenek biztos meccsei, ezt mindenki tudja a szövetségi kapitány személyétől függetlenül, az önbizalmat meg a pályán kell majd növelni, nem a sajtóban. Szvsz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.11.09. 21:54:33

hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom? Dárdai kicsit elhamarkodott kijelentéseket tett, most meg már érthetően nem akarja visszavonni - szerintem. Mindenesetre jó lenne egy győzelem, nem ártana visszavágni a győri vereségért, reméljük, a srácok is így gondolják és hajtanak majd.
Inkább ez legyen, mint az Egervári-féle nyilatkozatok, ahol az ellenfél ereje folyamatosan nőtt, az esélyeink meg ugyanígy csökkentek a meccs közeledtével, legalábbis Sándor szerint. Pintért meg hagyjuk is. Ő akkor is el tudta volna mondani, hogy mennyire felkészült és komoly csapat az ellen, akiktől méltán kell tartanunk, így nem várhatunk egyértelmű győzelmet, ha láb nélküli, tolószékes emberek ellen kell pályára lépnünk.
A minden területet érintő lemaradásunkhoz az említett két úriember még hozzátette az önbizalom leépítését is, csak azért, hogy aztán legyen jogalapjuk mosakodni a sajtó előtt. Dárdai ezen próbál változtatni, jól teszi.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.09. 20:53:05

Alcantara írta:
hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom?
Ne legyél kishitű! [-X
Nyerünk valahogy nyögvenyelősen és kész. :wink:

Te fogsz menni a meccsre? Jó lenne elmenni a fiammal, bár igazából a román meccsre fókuszálok, csak nehogy megint zárt kapus legyen. :roll:
Jó lenne! :D Erre most nem, az oroszok ellen valószínűleg ott leszek, a román nem is kérdés. :)

Alcantara
Director del Fútbol

2014.11.09. 20:49:00

hank1ee írta:Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom?
Ne legyél kishitű! [-X
Nyerünk valahogy nyögvenyelősen és kész. :wink:

Te fogsz menni a meccsre? Jó lenne elmenni a fiammal, bár igazából a román meccsre fókuszálok, csak nehogy megint zárt kapus legyen. :roll:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.09. 15:17:24

Dárdai Pali továbbra is garantálja a finnek legyőzését a feröeri győzelem után, mondjuk azt nem értem, mi alapján. A finnekkel is csak szenvedtünk az utóbbi években, volt, hogy az utolsó pillanatokban sikerült épphogy megverni őket és volt, hogy fordítottak ellenünk barátságoson. Most mire ez a fene nagy önbizalom? Dárdai kicsit elhamarkodott kijelentéseket tett, most meg már érthetően nem akarja visszavonni - szerintem. Mindenesetre jó lenne egy győzelem, nem ártana visszavágni a győri vereségért, reméljük, a srácok is így gondolják és hajtanak majd.

messideco
Presidente del Barça

2014.11.04. 14:24:07

A végleges keret a finnek és az oroszok ellen:

Kapusok: Király Gábor (Fulham), Dibusz Dénes (Ferencváros), Bogdán Ádám (Bolton)
Védők: Fiola Attila (MVM Paks), Varga József (DVSC-Teva), Poór Patrik (MTK Budapest), Juhász Roland (Videoton FC), Pintér Ádám (Levadiakosz), Lang Ádám (Győri ETO), Kádár Tamás (DVTK), Forró Gyula (Újpest)
Középpályások: Tőzsér Dániel (Watford), Elek Ákos (DVTK), Simon Ádám (Videoton FC), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Gera Zoltán (Ferencváros), Kovács István (Videoton FC)
Támadók: Simon Krisztián (Újpest FC), Stieber Zoltán (Hamburg), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Szalai Ádám (Hoffenheim), Priskin Tamás (Győri ETO)

Bekerült Poór Patrik.

Nincs ott Gulácsi Péter, Laczkó Zsolt, Korhut Mihály, Gyömbér Gábor, Halmosi Péter, Pölöskei Zsolt, Vécsei Bálint, Futács Márkó és Rudolf Gergely =D> Logikusnak tűnik.

Úgy látszik a jó MB1-es teljesítmény meghozza a gyümölcsét (Forró, Poór, Simon Ádám).

Van most variációs lehetőség, Kalmár, Kovács Pistike, elől Nikolic és Szalai, széleken is van választék. A védelemben nem látom Korcsmárt, valószínűleg sérült, így kérdéses, hogy ki lesz Juhász párja.
Kép
"And my heart will leave you never."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.27. 18:56:10

Normandia írta:Lehet hülye a kérdésem mivel nem láttam a meccset, de - gondolom - az ellenfélnek is figyelted a játékát, ott láttál valamilyen elképzelést?
Azért az Akadémiákat még talán nem a profizmussal kötném össze, főleg az auditálások eredménye után.
A horvátok elleni meccset nem láttam, de őket talán nem is kellene bemutatni, ráadásul náluk már idősebb korosztályban játszanak a jobbak. A kazahok szervezetten, egységesen mozogtak, kontráknál is volt aki megpróbálta nyitni a területet a támadó előtt. Ezeket hiányoltam a mieink játékából. Az már külön szerencse, hogy a labdás játékuk már osztályokkal volt gyengébb.

Viszont tipikusan annak a csapatnak tűnt, aki nem tud semmi extrát , megtanulta az alapokat, ergo elég lehet egy "bravúrhoz" ellenünk. Mi meg jönnénk a szokásos magyarázkodással, hogy mindenki gyorsan fejlődik, nem olyan egyszerű ez...

Az akadémiai audit szép és jó, főleg a belga, német sikerek láttán, illetve azt hiszem előttünk az angoloknál is tettek egy kört. Viszont ők csak kielemzik a helyzetet, tesznek jó pár szervezéssel kapcsolatos javaslatot, a többi már a magyar szakembereken és közegen múlik...
Normandia
Director del Fútbol

2014.10.27. 18:23:09

danianevem írta:
Normandia írta:Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy nem az eredménynek kellene fontosnak lenni ebben a korosztályban.
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam meg.

Nem az eredménynél volt hiányérzetem, hanem a játékelemeknél. Rengetegszer tehetetlenül álltak és vártak, nem láttam csapatszintű mozgásokat. Leginkább az NB1-hez tudnám hasonlítani az élményt: a labdás játékos még úgy ahogy próbálkozgat, a többiek meg csak nézik. Illetve néha már ők is be-besegítenek.

Nem vártam el azt sem, hogy renoválják a modern labdarúgást... Hanem a profi közeg hatását vártam volna. Ugyanis ez a korosztály is már akadémiák neveltje, s állítólag ott nagyon profi szakemberek dolgoznak.

Egyébként a harmadik találkozón 2:1-re nyertek a horvátok, így csoport másodikként kvalifikálta magát a válogatott. Nem tudom hány körös a selejtező, gondolom még legalább 1 menet lesz, mert 26 csapat jutott tovább.
Lehet hülye a kérdésem mivel nem láttam a meccset, de - gondolom - az ellenfélnek is figyelted a játékát, ott láttál valamilyen elképzelést?
Azért az Akadémiákat még talán nem a profizmussal kötném össze, főleg az auditálások eredménye után.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.27. 18:05:25

Normandia írta:Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy nem az eredménynek kellene fontosnak lenni ebben a korosztályban.
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam meg.

Nem az eredménynél volt hiányérzetem, hanem a játékelemeknél. Rengetegszer tehetetlenül álltak és vártak, nem láttam csapatszintű mozgásokat. Leginkább az NB1-hez tudnám hasonlítani az élményt: a labdás játékos még úgy ahogy próbálkozgat, a többiek meg csak nézik. Illetve néha már ők is be-besegítenek.

Nem vártam el azt sem, hogy renoválják a modern labdarúgást... Hanem a profi közeg hatását vártam volna. Ugyanis ez a korosztály is már akadémiák neveltje, s állítólag ott nagyon profi szakemberek dolgoznak.

Egyébként a harmadik találkozón 2:1-re nyertek a horvátok, így csoport másodikként kvalifikálta magát a válogatott. Nem tudom hány körös a selejtező, gondolom még legalább 1 menet lesz, mert 26 csapat jutott tovább.
Válasz küldése