Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött.
Most nem tudom milyen alapemberekről beszélsz. Cesc. Az az igazság vele nem tudtunk volna újítani, legalábbis az alap kezdőnkbe nem annyira. Én is nagyon sajnáltam, hogy elment és az ideg is felba..ott, de Rakitic LE egyik legjobb húzásának tűnik, még ha az utóbbi két-három meccsen egy kicsit vissza is esett.
A másik Suarez. Ebben mi a gond. Másfél meccs alatt látszik, hogy előrelépés van a támadószekcióban. Ehhez Alexist be kellett áldozni sajnos, ez a trió mellett csak percei lettek volna. Alves kérdés tényleg necces. Viszont, ha megkapta volna LE akit akart Cuadrado személyében valószínűleg más lenne a leányzó fekvése. Masch-al kapcsolatban már leírtam a véleményem egy másik topicban.
A Messi központúság pedig pont, hogy kezd eltűnni. Neymar felnőtt ehhez a szerephez és akkor ott van Suarez, ráadásul a helye is változott, nem véletlen a sok assist és a relatíve kevesebb gól sunyi, rohadék, gnóm, hobbittól. (lehet sok időt töltöttem odaát és megszokás) Én inkább nálatok érzek CR központúságot. Ráadásul szemmel látható mennyire megértik egymást a brazillal, ami hatalmas fejlődés.
Decima írta: Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Felesleges pénzköltés. Hát Suarezt megvenni nem hiszem, hogy felesleges volt, ahogy Rakiticet 18-20 millióért szintén. Mathieun lehet vitatkozni és tényleg érthetetlenül drága volt, de eddig kellemes meglepetés, ha középen játszik. Vermaelen szerencsétlen eset. Azt hiszem egy hónapos kiesés volt diagnosztizálva és 10 millióért ajándék volt. Erre senki nem számíthatott. Persze be lehetett volna ruházni 40-50 millióért egy top 3-as védőbe, de ez már így alakult. A két kapust szerintem rendben pótoltuk, szóval nem hiszem, hogy olyan elba..ott átigazolási időszak lett volna.
4 új embert a kezdőbe, változó játékstílusban azért érzek újat. De talán te jobban tudod.