Na ez halvány lila gőzöm sincs, hogy mi volt nála, ezzel jól lenyomta az egész esti produkcióját. Pedig ettől eltekintve amúgy rohadjak meg nem volt vele komolyabb bajom, a balszélsőjük ihletett formában játszott, és így is szerelte vagy 5-ször, csapatszinten szerintem az egyike volt a legtöbb labdát szerzőknek, a támadásokba sokkal jobban lépett be, mint Adrian, adott egy gólpassz értékű lasztit is.. Ettől a csodás mozdulattól eltekintve nem volt vele különösebb bajom, de ez meg nagyon gáz volt, ilyen egy bajnokin nem fér bele..
Arra meg, hogy az ő oldalán jöttek a támadások.. Gondolom ennek néminemű köze van ahhoz is, hogy a Huesca balszélsője volt a csapat legjobbja, és mindent rá játszottak ki kb.. Adriano oldaláról amúgy 1 támadásra emlékszem, azzal kapuig is mentek.
mvik írta:szerelni nem tud, beadni nem tud,
No offense, de ajánlom, hogy majd nézd vissza meccset jó minőségben, pl a második gólunk előtti szitunál is nézd meg, hogy ki szerezte a labdát.. A Huesca 7-ese megverte néhányszor, de megverte Rakiticet és Bartrat is - többször is -, akkor ők sem tudnak szereli?
Na mindegy, lehet én vagyok berúgva, és tök mást néztem, de azért ilyen siralmasnak nem láttam a helyzetét - attól a "gólpassztól" eltekintve, az katasztrófa volt..
mahitoo írta:Ha megy Alves és Montoya is, akkor vagy Adriano lesz a jobb hátvéd havonta egyszer (a sérülései miatt), vagy fel kell hozni Adamát.
Mondjuk akkor tuti Adamat hoznám fel inkább, Adriano sincs élete formájában, hogy finoman fogalmazzunk, Douglas meg alapból max kiegészítőnek lehet elég..