Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mert az El Mundo szerint ezért nem játszik nem kell készpénznek venni.Vakmacska írta:Na, Montyt is sikerült elüldözniük.
Mert nem támadó szellemű. De könyörgöm, ő védő, nem pedig támadó.
AMúgy meg ALves "támadó szellemével" meg lehet nézni, hogy mire jutunk: volt három jó beadása idén, azt jónapot. Ennyit Monty is tudna, ha kapna lehetőséget.
De nem, nekünk nem kell.
Szerintem LE egyszerűen nem csípi a srácot.
Most komolyan, örültél volna ha Alexis marad? Pedronál amúgy még Sandro is hatékonyabb, szóval ez nem érv. Ha kap 3 meccsenként 20 percet a chilei az jó lett volna?Vakmacska írta:nem tudom, de engem dühítenek ezek az idióta húzások mind a vezetőség, mind az edzők részéről.
FAbregas azért ment el, mert nem találta itt a helyét a csapatban; Alexis hiába volt hatékonyabb, mint Pedro, el kellett adni; a béna igazolások: egy középhátvéd, akiért kidobtak egy valag pénzt az ablakon, meg egy jobbhátvédért, akit még csak nem is láttunk sehol, és inkább Adrianot játszatják JHV-ként, mint Montyt.
Ennyi erővel engem is megvehettek volna.
Kész kabaré, amit itt művelnek.
Így igaz, és amikor Messi sérült volt, ugyanígy támadhatta a kaput.Lionel85 írta:Már tavaly is divat volt Pedro esetében, hogy a válogatottban több gólt lőtt, de szerintem beljebb is játszik, mint a Barçában. Itt inkább jobbszélső, amott meg támadó.
Pontosan így van. Vagy 2 éve mondom ezt, de le lettem szólva.hank1ee írta:Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?
Igen. És Alexis is rugdosta a gólokat akkor.hank1ee írta:Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
Miért van az, hogy Pedro a válogatottban sokkal jobban játszik, és még gólokat is rúg?
Lehet, hogy le fogtok szólni, de szerintem többek közt azért, mert nincs ott Messi... Megjegyzem, amikor nálunk így volt tavaly, szintén rúgott egy párat. Ettől függetlenül még ugyanúgy ront, bénázik és tekeri a kapu fölé 8 méterrel a ziccert, mint itt, de ott Bosque egyértelműen várja tőle a gólokat.Vakmacska írta:Egy furi észrevétel, bár lehet, hogy csak én vagyok a hülye:
én nem nagyon tudtam megfogalmazni (megmagyarázni akár magamnak is), de kábé ez. így, hogy körülbelül száz kilométer távolságra helyezkednek egymástól a középpályásaink, így az ő lapos passzos, gyors, egyérintős játéka, amibe valószínűleg a világ legjobbja a posztján egyszerűen nem megy olyan jól. egyébként szerint nagyon jól kezdte az évet, lehet akkor még kicsit másabb volt a játékunk? a legjobb meg (gondolom mindenki más szerint is) az lenne, ha lenne két mascheranonk, úgy, hogy az egyik tíz centivel magasabb a másiknál.S.Agüero írta: Ettől függetlenül látom, hogy a mostani rendszer nem annyira fekszik neki, viszont az nem az ő hibája. Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak.
szerintem ezt pont a rendszerrel lehet magyarázni, nem tudja ugyanúgy játszania a játékát, amivel nagyon a hasznunkra van, ha körülötte az emberek nem úgy helyezkednek, nem ugyanazokat a mozgásokat csinálják. pepnél ő volt az origó, ő volt benne minden háromszögelésben, egyáltalán miatta alakult ki az a sok háromszög, egyszerűen ő adta a stabilitást. nem tudja ugyanúgy lezárni a passzsávok se, mert az ellenfélnek több (vagy csak más) lehetőségeik vannak. ami a hibája, hogy ő ehhez nem tudott igazán alkalmazkodni, és van nála jelenleg jobb ember is arra a posztra - szigorúan, ha ennél a stílusnál vagy rendszernél maradunk -, ettől függetlenül szerintem nem lett lassabb (mindig is ilyen lassú volt) vagy rosszabb játékos.Chino írta:Én is nagyon kedveltem/kedvelem, de a visszaesését szerintem nem lehet a rendszerre fogni. Az előrejátékban, labdaszerzésben, osztogatásban sem olyan aktív már. A passzsávokat úgy zárta le, mint senki más a világon, de mintha lelassult volna.
Azért azt ne felejtsük, hogy most Rakitic (sőt Masch) személyében még nagyobb támogatása van, mint mondjuk korábban Xavival, ennek ellenére sajnos könnyen átjátsszák. Én is nagyon kedveltem/kedvelem, de a visszaesését szerintem nem lehet a rendszerre fogni. Az előrejátékban, labdaszerzésben, osztogatásban sem olyan aktív már. A passzsávokat úgy zárta le, mint senki más a világon, de mintha lelassult volna.S.Agüero írta: Ettől függetlenül látom, hogy a mostani rendszer nem annyira fekszik neki, viszont az nem az ő hibája. Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak.
Ha már nem fekszik neki a mostani középpálya, vissza kéne vinni a hátvédsorba. Nem gyors, de technikás, magas, ami nem hátrány középen. Játszott is régebben ott kényszerből, de hát Mascherano se jószántából játszik középhátvédet.S.Agüero írta: Nagyobb csapatok ellen ő egyedül nem elég, mert ahhoz túl lassú, a mellette lévő két középpályás meg messze van tőle, így elég üres a középső rész a pályán. Ezért a pörgősebb, ütközősebb csapatok ellen kell Masch(is) középre, csak akkor meg ugye hátul vagyunk vékonyak.
Igen, a kedvencem, mert mindig is szerettem az intelligens, elegáns játékosokat, mint Thiago, Iniesta, Abidal, stb...Yokozuna írta:Igazad van, de ahogy nézem nem vagyok egyedül. Vegyük ezt a hozzászólást Masc dícséretének. Szerintem neked meg valamiért a kedvenced, de szíved joga. Megpróbálok tárgyilagos maradni vele.S.Agüero írta:[Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit?![]()
Igazad van, de ahogy nézem nem vagyok egyedül. Vegyük ezt a hozzászólást Masc dícséretének. Szerintem neked meg valamiért a kedvenced, de szíved joga. Megpróbálok tárgyilagos maradni vele.S.Agüero írta:[Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit?![]()
Kíváncsi lennék, van-e olyan hsz-ed, amiben nem szapulod Busit?Yokozuna írta:Egyébként érdekes, hogy változnak az idők. Tavaly rengetegen vehemensen követelték Masc eladását, meg hogy nem védő satöbbi. Szerintem ő nem változott semmit, most mégis minden hozzászólás elismeri, hogy jelenleg a Barca legjobbja, és ha hátul van, akkor a középpályán hiányzik, és ha középen, akkor meg a védelemből.
Lehet hogy azért, mert nekem mindig kedvencem volt Mascherano, de én már a múlt idényben is Busquets eladását láttam volna szívesen, még ha ezt sokan szentségtörésnek is tartották. Helyette ment Song, Fabregas, és maradt egy legyengült középpálya. Bár Busi jelenlegi harmatos teljesítménye a tavalyit is alulmúlja, mintha valami nem lenne rendben nála, csak nem merik bevallani.
Pontosan. Xavi és Iniesta is anno egy alap , megszervezett középpályához szállt be csereként , és onnan tanult. Na most Rafinha egy olyan középpályán találja magát jelenleg , ami egyáltalán nincs összeszokva , új és tőle várják a csodát. Ez már régen rossz.Chino írta:]
Ez a lényeg. Nem lehet egyik napról a másikra kezdőt csinálni. Xavi is így kezdte annak idején. Csereként beállva próbált hozzátenni a játékhoz, de nem tőle várták a megváltást. Annyiból hasonló a helyzete, hogy ő is egy sérülés miatt tudott több szerephez jutni, de nem tőle várták, hogy ő irányítsa majd egyedül az középpályát, főleg, hogy ilyen embrek "segítenek" neki, mint a jelenlegi Busquets.
Ez a lényeg. Nem lehet egyik napról a másikra kezdőt csinálni. Xavi is így kezdte annak idején. Csereként beállva próbált hozzátenni a játékhoz, de nem tőle várták a megváltást. Annyiból hasonló a helyzete, hogy ő is egy sérülés miatt tudott több szerephez jutni, de nem tőle várták, hogy ő irányítsa majd egyedül az középpályát, főleg, hogy ilyen embrek "segítenek" neki, mint a jelenlegi Busquets.palesz77 írta:Na de látod, szerinted se jó amit csinál. Pedig sajnos ezzel jár, ha be karunk építeni egy ifit, eleinte nagy eséllyel csak néhány villanása lesz, és a folyamatos játékkal lép egyre magasabb szintekre, és tölt be egyre nagyobb szerepet a támadásaink fazonszabásában.Balinho írta:Az a baj, hogy jelenleg nagyobb feladatot kellene rá hárítani, mint amire készen áll, és az eddigi teljesítménye akárhonnan nézem nem jó. Ettől még óriási tehetség, akire építeni kell, okosan-tudatosan-türelmesen. Csak a kp-nk jelenleg nem képvisel minőséget és kreativitást, úgyhogy őt erőltetjük és jelen állapotban ez soknak tűnik.
Lehet amúgy is meglépte volna, már volt olyan, hogy nehéz szituban lehozta Busit..[/quote]visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE
visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LEYokozuna írta:Egy jó húzása volt LE-nek a meccsen, amikor lehozta a végig álldogáló Busquetst.
Hát, olvastam itt pár embertől, hogy nulla a srác és társai, azért írtam amit.Balinho írta:Szerintem itt van egy félreértés. Senki nem mondja, hogy Rafinha rossz, hogy nincs benne potenciál stb... Egyelőre nagy neki az a kabát, hogy a Barcá középpályáját irányítsa,
Na de látod, szerinted se jó amit csinál. Pedig sajnos ezzel jár, ha be karunk építeni egy ifit, eleinte nagy eséllyel csak néhány villanása lesz, és a folyamatos játékkal lép egyre magasabb szintekre, és tölt be egyre nagyobb szerepet a támadásaink fazonszabásában.Balinho írta:Az a baj, hogy jelenleg nagyobb feladatot kellene rá hárítani, mint amire készen áll, és az eddigi teljesítménye akárhonnan nézem nem jó. Ettől még óriási tehetség, akire építeni kell, okosan-tudatosan-türelmesen. Csak a kp-nk jelenleg nem képvisel minőséget és kreativitást, úgyhogy őt erőltetjük és jelen állapotban ez soknak tűnik.
Olyan játékot senki nem tudna hozni, de egy játszó középpályát, akiknek a szervezés a feladata szerintem tudnának páran. Ennek ellenére én a Luchot marasztalók táborába tartozok, bízok benne valamiért, de ha nem változtat valamit most a 2 hetes szünetben, akkor nem hiszem, hogy a Januárt megéli - kivéve, ha valami csoda folytán bemakkoljuk a rangadóinkat, de ezzel a játékkal kétlem.Balinho írta:Felőlem amúgy el lehet küldeni, de nem látom, hogy az elérhető trénerek közül ebből a középpályából ki hozza vissza a régi idők überdomináns játékát.
Lehet amúgy is meglépte volna, már volt olyan, hogy nehéz szituban lehozta Busit..visca el barca írta:busi megsérült, azért jött le. még mielőtt bárki is azt hinné, h mekkora taktikus LE