Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerűség kedvéért legyen ez a négy játékos egyenként 40 millió euro, együtt 160 és valamelyik mágnás pont ennyit adna Leoért. Vajon, ha látnák a klubbok, hogy a Barca épp eladta az argentínt, akkor is elengednék hozzánk ezeket a fiúkat 40-ért? Ha csak pletyka szinten felmerülne nálunk bármelyik egyből felmenne az áruk 50%-al. Benatia, Marquinhos, Cuadrado ... csak az elmult nyárról. Eleve drágán mérnek számunkra bárkit, hát még a vezetőség, hát még ha látnák, hogy tele vagyunk pénzzel Messi eladásából.visca el barca írta:azért kiváncsi lennék egy olyan szavazás eredményére, hogy elcserélnéd e messit egy hummels/danilo/koke/reus pakkra... (a 4 név csak példa)Leon írta:Tavaly állítólag 120 körül adott volna érte valamelyik pénzes klub.
Falcaot ne mtartják meg szerintem. De nélküle is megvan a támadósor, max irányítonak igazolnám letalán még a mu, de azért ott elég nagy a tülekedés elől, sem a kolumbiai, sem az angol, se holland nem fog padozni.
jah igen a cselzit kihagytam. 118 millio a mai árak mellett egy vicc.Normandia írta:Nem tudom, de én a Chelsea-t olvastam, hogy Abramovics 118 milliót adna érte. Mourinho-nak nagyon kellene.
a mai árak mellett nagyjából 200 millió euró. 27 éves, nem 35. ha az egyszezonos bél meg dzsémsz 100 millió eurót érnek, akkor messi minimum a duplája. ha el akar menni, akkor biztos lesz benne annyi tartás, hogy ne csak ő hanem a barca is járjon jól.Leon írta:Tavaly állítólag 120 körül adott volna érte valamelyik pénzes klub.
Normandia írta: Valami gond van a klubbon belül és ez meglátszik az eredményességén. Szezonra való helyzeteket hagy ki, ha ezek felét belövi simán vezetné a házi góllövőlistát. Viszont önzetlenebb, jóval több kulcspassza és aszisztja van, mint korábban. Nem eladni kell, hanem újból nyugodtá és éhessé tenni a sikerre, mert Ő még mindig a jelenlegi foci legnagyobb alakja és 27 évesen!!!! még nagyon sokat tehet a Barcáért. A feladat LE-re hárul, hogy ezt kihozza belőle.
Így van, de ha elmegy, akkor Őt nem küldeni fogják és higgyétek el, hogy akkor már a Barca nagyon rossz helyzetben lesz. Neki a Barca az élete és a jelenlegi helyzetet nagyon rosszul éli meg és nem feltétlenül a pályán elért eredmények miatt. Ő tisztában van azzal, mit köszönhet a klubnak és ezért mindent megtesz, amit lehet, hogy segítse. A csapat relatíve rosszabb teljesítménye nem az Ő hibája, ezt azért senki sem állíthatja. Valami gond van a klubbon belül és ez meglátszik az eredményességén. Szezonra való helyzeteket hagy ki, ha ezek felét belövi simán vezetné a házi góllövőlistát. Viszont önzetlenebb, jóval több kulcspassza és aszisztja van, mint korábban. Nem eladni kell, hanem újból nyugodtá és éhessé tenni a sikerre, mert Ő még mindig a jelenlegi foci legnagyobb alakja és 27 évesen!!!! még nagyon sokat tehet a Barcáért. A feladat LE-re hárul, hogy ezt kihozza belőle.mess2009 írta:az az igazság, hogy ha belegondolunk és próbálunk tárgyilagosak maradni, minden arra mutat, hogy igenis elmehet! egyszerűen ez az életszerűbb variáció, számos sztárjátékos példája -inkább- ezt igazolja akár a közelmúltból csemegézünk.
ez a nyilatkozat ahogy írjátok is sokkal őszintébb, kevésbé panelos és én még azt is megfigyeltem, hogy utalást tett a Barcánál mint klubnál zajló komoly gondokra és ez sem akármi.
Természetesen lejött a lényeg, csak az egész szitu fura és aranyosSzerintem nem Magyar és valamilyen fordítóprogival fordítatta le a gondolatait. A lényege, talán, hogy Leo kevesebb meccszámmal érte el Raul rekordját.