Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán ez az első hsz-em aranylabda témában, mer engem tényleg nem érdekel, de ezt kikérem Messi nevében is.palesz77 írta:CR idei Aranylabdáját kb olyan vitatni, mint Messi 2012-es lasztiját megkérdőjelezni.. Ő emelkedett ki leginkább idén a teljes szezont nézve - egy olyan Aranylabda szavazáson, ahol a gól számít leginkább -, és nem csak a 11-esei miatt.
Helyesebb úgy fogalmazni, hogy embereit, mert tegnap is folyamatosan 3-an lógtak a nyakán folyamatosan.palesz77 írta: Na de hogy ON is legyek:
Messi tegnap 10-ből 7-szer verte meg az emberét, ez még inkább említésre méltó szerintem, mint a rekord, komoly javulás ez év elejéhez képest, még a végén visszatér a régi Messi 85%-a..Az is megér amúgy egy külön misét, hogy megint szélsőt játszik, úgy tűnik mégsem akkora diktátor, mint azt sokan állították róla..
Na de mit számít? Raul rekordját már így is úgy is Leo adta át a múltnak.BFC írta:Majd a tizikirálylány (valamelyik topicba láttam ezt a nevet xD ) kap még pár tizenegyest a Basel ellen is és megdönti Messi rekordját. (vagy nem)shutterisland írta:jó neked, szerintem benne van, hogy elken 4-5 gólt is a baselnek, annyira tipikus lenne.Alfa írta:Egyben biztosak lehetünk. Ronaldo nem fogja megdönteni Messi rekordját ebben a fordulóban.![]()
de egyébként sajnos hosszútávon nem hiszem, hogy messi fenn tudja tartani ezt a rekordot, a real erősebb, vélhetően megint tovább jutnak a bl-ben, így több meccse lesz ronaldonak, aki ráadásul azért jobb formában is van manapság.
egyébként belegondoltatok már, hogy normális esetben még csak a megkezdett út felénél tart ?
tegyük fel, hogy 18-35 éves korig tart egy focista érdemi pályafutása, ez első pár év még nem top, az utolsó pár az már nem top.
27 éves...
Majd a tizikirálylány (valamelyik topicba láttam ezt a nevet xD ) kap még pár tizenegyest a Basel ellen is és megdönti Messi rekordját. (vagy nem)shutterisland írta:jó neked, szerintem benne van, hogy elken 4-5 gólt is a baselnek, annyira tipikus lenne.Alfa írta:Egyben biztosak lehetünk. Ronaldo nem fogja megdönteni Messi rekordját ebben a fordulóban.![]()
de egyébként sajnos hosszútávon nem hiszem, hogy messi fenn tudja tartani ezt a rekordot, a real erősebb, vélhetően megint tovább jutnak a bl-ben, így több meccse lesz ronaldonak, aki ráadásul azért jobb formában is van manapság.
egyébként belegondoltatok már, hogy normális esetben még csak a megkezdett út felénél tart ?
tegyük fel, hogy 18-35 éves korig tart egy focista érdemi pályafutása, ez első pár év még nem top, az utolsó pár az már nem top.
27 éves...
Leon, ne vedd sértésnek, de ilyen elfogult embert mint te, én még életemben nem láttam..Leon írta:HA nem egy német kapja az aranylabdát akkor neki adják és nem nem érdekel,hogy a Ronaldo milyen formában volt tavasszal meg,hogy most ősszel ipari mennyiségben rúgja a tiziket!
Az a "félfogalmatlan" Benzema eldöntötte a Classicot, és 12 gólt lőtt már. Just sayin.. Idén pont annyira fogalmatlan, mint amennyire flop volt Kroos és James leigazolása.Leon a Suárez topicban írta:Hány gólt is rúgott az a félfogalmatlan Benzema és Bale?
amit még most olvastam, mindhármat a gyengébb lábával lőtteFeast4 írta:Naggyon jó, hogy ennyire elindut! Két meccs két rekord két mesterhármas. Valaki senki? Valaki senki?
jó neked, szerintem benne van, hogy elken 4-5 gólt is a baselnek, annyira tipikus lenne.Alfa írta:Egyben biztosak lehetünk. Ronaldo nem fogja megdönteni Messi rekordját ebben a fordulóban.