Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos én úgy tudom, hogy a fenti összeg fele az éves fizetése, 20 milla + reklámbevételek. Abban sem vagyok biztos, hogy éves szinten nem adnak el 600 ezer mezt a világon az Ő nevével, nem beszélve az egyéb dolgokról. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egyetértek ozsimikivel, egy ilyen játékost nem szabad eladnia egyetlen klubnak sem, igy a Barcának sem. Egy élő legenda, aki miatt többek között ott tart a Barca ahol, megaklubbá vált. Kontraktusa 2019 él, ha jól tudom, de benne van a +1 év hosszabbítás lehetősége is. Nos valszeg 33 évesen már Ő fogja eldönteni, hogy megy e haza levezetni, vagy még hosszabbítgat 1-1 évet a Barcával. Egyébként üzletileg hosszútávon is megéri a Barcának, mert hihetetlen reklámértékkel bír és az nem 250 milla lesz 5 év alatt. Nézőszámok, mezeladások, sálak, kulcstartók meg amit még el sem tudunk képzelni. Egyébként meggyőződésem, hogy ennyit senki sem ér és senki sem fog fizetni érte ennyit,palesz77 írta:Ha jól tudom, a bruttó fizetése 40 millió körül van évente Leonak, ezt kétlem, hogy kitermeljük csak a Messi mezek eladásából..nagyatyesz írta:Amúgy meg a mezeladásokból simán kitermeli a fizuját
Ha jól tudom, a bruttó fizetése 40 millió körül van évente Leonak, ezt kétlem, hogy kitermeljük csak a Messi mezek eladásából..nagyatyesz írta:Amúgy meg a mezeladásokból simán kitermeli a fizuját
Szerintem Ozsi sem úgy gondolja ezt, hogy játszhat bárhogy, ne adjuk el soha. De a tavalyi mélypontja után idénre sokat javult, és amíg így tolja, addig tényleg nem lenne sok értelme megválni tőle.zola8787 írta:Ilyen szinten akkor Ronaldinho-nak is itt kellene még játszania.
Én már tavaly is eladtam volna, viszont úgy vagyok most, hogy felesleges amíg Zubiék itt vannak, 250 millióból sem tudna vásárolni értelmes játékosokat.
Ilyen szinten akkor Ronaldinho-nak is itt kellene még játszania.ozsimiki írta: /igen,ilyenkor teljesen lényegtelen,h hogy az utána lévő keretet hogy alakítják ki, addig oldják meg, legyen rá pénz, de nem olyan áron,h a klub legendáját el kelljen adni. Nem szabad szntem ebben az esetben fifamanager fejjel gondolkodni a drukkereknek sem, hozzáteszem a kintiek nem is gondolkodnak úgy,m itt páran a fórumon/
én sem adnám el.ktm írta:Lehet, hogy itt en vagyok az egyetlen aki 250-ert se adna el?
Messi itt sosem fogja azt érezni , hogy nem áll mögötte a klub.Rivaldo11 írta:Nem biztos. Nem ismerem a törvényt pontosan. De elég lehet akár az, ha úgy érzi, nem áll mögé a klub e kérdésben. Még egyszer:szakmai oka nem lehet a váltásnak.
Hát mondjuk úgy, ez alapszabály, így illik.palesz77 írta:[
A második részével egyetértek, az inkább lehetne ok. Bár mondjuk ha adót csalt, akkor nem tudom, hogy a klubnka miért kéne kiállni, és azt mondani, hogy "Messi egész biztos tiszta, és mi mellette állunk!"(Nem kötözködésképp írom, csak most belegondoltam, és így elég abszurd szitu..
)
Tuti nem, hát akkor mindenki adót csalna, aztán menne tovább egy másik országba..Rivaldo11 írta:Nem biztos. Nem ismerem a törvényt pontosan. De elég lehet akár az, ha úgy érzi, nem áll mögé a klub e kérdésben. Még egyszer:szakmai oka nem lehet a váltásnak.
Pl. az adóügye...nem tudom most hogyan áll, de elképzelhető, hogy nem akar úgy járni,mint Hoeness...Ha a dutyi lóg a feje felett, simán eligazol. Azt is el tudom képzelni,hogy vannak súgói e tekintetben... Csak azért hozom ezt fel, mert szakmai oka nem lehet a váltásnak.Samper írta: Mik motiválhatják a távozást?
.
Az idők annyira nem változnak, más bajnokságokban most sem lőnek sokkal többet. Csak Messi az MessiÉrdekes dolog ez, mert amíg Deco tényleg csak kereste önmagát a pályán az utolsó Barcás évében, addig Messi csak a bajnokságban is az over 25 gólt meglövi mindig. Régen meg Eto'o ennyivel lett gólkirály.
Változnak az idők
Meg nekem ez a Decos nyilatkozat, kicsit savanyú a szőlő dolog volt. Ugye, őt Ronaldinhoval együtt kidobták, mikor jöttek a gyengébb eredmények, és úgy van vele, hogy akkor Leót is dobják ki.palesz77 írta:Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?
Őszintén kétlem, hogy távozni szeretne, egyre jobban megy a csapatnak is, ő is kezd beleszokni az új posztjába, jobban hajt mint az utóbbi években bármikor, szóval a lelkesedése is megvan.. Nem látom okát, hogy miért akarna távozni.
A Decos nyilatkozaton meg olyat szakadtam, szokásos nso színvonal.. Tiltólistára kéne már tenni azt az oldalt komolyan, csak a szenny áramlik onnan. Leírtak főcímbe, hogy "Messi nyáron akár már távozhat", Deco meg annyit mondott kb, hogy fel kell készülnie a drukkereknek arra, hogy Leo egyszer távozni fog, lehet már idén, lehet 5 év múlva.. Ez meg egy hatalmas világmegváltó bölcsesség volt, gondolom itt mindenki azt hitte, hogy Messi 50 éves kora után is még aktív labdarúgó lesz nálunk..
Nem tudom emlékeztek-e, de szezon elején CR-el kapcsolatban voltak full ugyanilyen pletykák, a Villarreal elleni meccsüknél még egy transzparenst is röptettek a stadion felett, aminek az volt a lényege, hogy várják vissza a MU-ba. Az a sztori már lecsengett, most generálni kellett egy másikat..visca el barca írta:egyébként meg mégis mi a francét adnák el a csapat legjobb játékosát?
Mik motiválhatják a távozást?Leon írta:Ha a PL-be menne akkor szerintem a Cityt választaná:Agueró a jó cimborája is ott van,ráadásul a city kb akármekkora fizut megadna neki.