Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó azé annyira ne sajnáltasd már magadatBoogess írta:Szilva, nem mindenkinek van ám annyi ideje (ráadásul munka közben!!), mint Neked:) Inkább dolgozzál, bmeg!:)Silvanus írta:Srácok, az utóbbi hónapokban eléggé kihalt ez a topik, nem!?... Régen minden nap vagy 20-an itt lopták a napot, és mindig minden bajnoki, vagy hétvégi meccs előtt ment a nagy eszmecsere... TESSÉK AKTÍVABBNAK LENNI, NO!!! Használjuk ki az élet adta lehetőségeket és kommunikáljunk többet (itt is)...
Holnap lesz foci igen, és ha minden igaz én is ott leszek!!!FORCÁ H.F.C.B.!!!
Én mondjuk kb. egy hónapig nem is tudtam ide írni, pont a tornák ideje alatt, az azért érdekelne, h miért.
Szilva, nem mindenkinek van ám annyi ideje (ráadásul munka közben!!), mint Neked:) Inkább dolgozzál, bmeg!:)Silvanus írta:Srácok, az utóbbi hónapokban eléggé kihalt ez a topik, nem!?... Régen minden nap vagy 20-an itt lopták a napot, és mindig minden bajnoki, vagy hétvégi meccs előtt ment a nagy eszmecsere... TESSÉK AKTÍVABBNAK LENNI, NO!!! Használjuk ki az élet adta lehetőségeket és kommunikáljunk többet (itt is)...
Holnap lesz foci igen, és ha minden igaz én is ott leszek!!!FORCÁ H.F.C.B.!!!
Húúúú, ha ebbe most belekezdenék... nagyon hosszú, mert rengeteg oka van a sikertelenségünknek. Dióhéjban: a tavaly nyári Szurkolói Torna győzelmünk óta szépen lassan, de egyenesen ível lefelé a pályánk... vereség, vereség, vereség, és egyre csúfosabbak... Kihalt belőlünk valami, amit félek már nem tudunk újra éleszteni... nem tudom!? Érthetetlen!HAnonymus írta:Azt mondjátok meg hogy akkor mi volt az ami miatt az elején, kevéssel miután összeálltatok, aláztatok mindenkit... Érthetetlen... Nem túlgörcsölitek?