Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet az összes ilyen hírem kamu, amiket beteszek folyton?danianevem írta:A WhoScored és a Squawka szerint a BL-ben is volt egy faultja. Úgyhogy téves az infó és nagy favágó a srác.
A WhoScored és a Squawka szerint a BL-ben is volt egy faultja. Úgyhogy téves az infó és nagy favágó a srác.palesz77 írta:Barcelona centre back Marc Bartra made yesterday his first foul of the season, after 729 minutes
Azért ez nemsemmi, főleg annak tükrében, hogy rendre jól is játszott, nem csak SR-hez hasonlóan vegetált a pályán..
Helyes. Akkor lassan ehhez mérten beépíthetné már a csapatba, hátha sikerülne állandósítania a válogatottbeli formáját.MessiNeymarSuarez írta:Luis Enrique Marc Bartráról: "Számomra ő egy kuriózum. Hasonlít Puyolra, aki híres volt agresszív védekezéséről, ám ennek ellenére ritkán volt szabálytalan"
Tegnap a szpíker mondta és szerintem nagyon találó volt a tegnapi játékára, hogy "elegánsan játszik". Én azt mondom, hogy ha így folytatja, akkor egy gonddal kevesebbért fájhat LE feje.Chino írta:Tegnap is hozta a szokásosat. Ami nekem feltűnt, hogy a relatíve tapasztalatlansága ellenére nagyon éretten játszik. Ha kidobják neki és letámadják nem sz@rja össze magát és rúgja ki taccsra vagy gurítja egyből vissza a kapusnak, hanem szépen megjátssza. Ugyanez van védekezésben is. Inkább törekszik arra, hogy megszerezze labdát, minthogy egyből rúgja ki a stadionból.
Arról nem beszélve, hogy a levegőben nem sok játékos van, aki megverné, nálunk ez pedig kulcskérdés.
Azért elég feltűnő, hogy a BL-ben talán ő a legtöbbet foglalkoztatott belső védőnk. (a pontos statokat most nem tudom, de emlékezetből úgy tűnik)
Így volt ahogy írod. Nagyon jól játszott és a lényeg, hogy magabiztosan. Gratula neki, mert a bizalmat érezve egyre jobb és magabiztosabb.danianevem írta:Egy félidő jutott neki a németek elleni barátságos meccsen. Magabiztos volt, rendre jól olvasta a játékot és jó ütemben lépett ki. Nem is igazán emlékszem egyéni hibájára. A gólról sem tehetett, Kroos lövését Casilla védte be...
Szóval lassan már beépíthetnék, bár tudom, Mathieué a jövő...
Off: nem sajnálom, hogy Nolito nem érkezett. Nagyon messze van az élmezőnytől.
Tudom, hogy fel kell tolni, azért ez még megvan..Erxy írta:ne csináld már ezt velem, palesz![]()
naná, hogy feltoljuk a védelmet, ez kell a letámadáshoz, a stílusunkhoz és a sikerességhez. muszáj ott lenniük a felezővonalnál ahhoz, hogy tudjuk szűkíteni a területet.
mit kellene csinálni? hátrébb vinni a 2 védőt és hagyni hogy 30 méterre legyen egymástól a védelmi vonal meg a kp-s? vagy az egész csapatot a kapu elé ültetni? nemá'
Bartra nem villámléptű, megfutották, nem tudta helyezkedéssel megoldani. ez van.
zola8787 írta:Szóval a gólt leszámítva jól játszott? Ezt már hallottam egy magyar futballistától![]()
Azt nem fogadom el, hogy egy feka csatár lefutott volna bárkit, akkor a helyezkedés volt a gond.
VEB császár vagy, ezért tettem fel ezt a kicsit provokáló kérdést, mert ha ott Matyiő áll, akkor az anyukáját vennék páran a szájukra.
ne csináld már ezt velem, paleszpalesz77 írta:De nem lett volna ilyen helyzet, ha nem az ellenfél térfelén van a legutolsó emberünk is, és a 10 mezőnyjátékosból 7 nem az ellenfél 16-osánál tömörül. Feltoljuk a délemet az égig, aztán csodálkozunk, ha lekontráznak.. A Matyi-Masch duót is futották már le, ha így állunk fel, akkor ezzel számolni kell. Vagy eladni minden védőnket, és sprintereket igazolni helyettük..
Tényleg nagy császár idén - de ugyanúgy lefutották amúgy őt is -, nem is összehasonlítottam a teljesítményüket. De ha azért nem játszik Bartra, mert lassú, akkor se Piquenek se Matyinak nem kéne játszania mostantól..hajnesz írta: Masch esetében Alves hagyta ott az ember,azért ne vegyük össze a kettőt. Masch nagy császár idén,egy napon se lehet emlegetni Bartraval. Mai nap lefutotta egy csatár,ennyi. Megkaptuk,hogy miért nem játszik többet.
Masch esetében Alves hagyta ott az ember,azért ne vegyük össze a kettőt. Masch nagy császár idén,egy napon se lehet emlegetni Bartraval. Mai nap lefutotta egy csatár,ennyi. Megkaptuk,hogy miért nem játszik többet.palesz77 írta:Pár embernek az a baja Matyival, hogy ő Matyi, szóval nem tudom mit vársz.. De ettől még nem volt rossz ma Bartra. Az első bajnokin Masch ugyanilyen szituba felrúgta a csatárt, sima piros lett - megjegyzem, én akkor se őt szidtam mint a bokrot, mielőtt megvádolnál, hogy elfogult vagyokzola8787 írta:VEB császár vagy, ezért tettem fel ezt a kicsit provokáló kérdést, mert ha ott Matyiő áll, akkor az anyukáját vennék páran a szájukra.-, azzal jobban jártuk volna?
Pár embernek az a baja Matyival, hogy ő Matyi, szóval nem tudom mit vársz.. De ettől még nem volt rossz ma Bartra. Az első bajnokin Masch ugyanilyen szituba felrúgta a csatárt, sima piros lett - megjegyzem, én akkor se őt szidtam mint a bokrot, mielőtt megvádolnál, hogy elfogult vagyokzola8787 írta:VEB császár vagy, ezért tettem fel ezt a kicsit provokáló kérdést, mert ha ott Matyiő áll, akkor az anyukáját vennék páran a szájukra.