Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mekkora patkány vagy, de igazából nem érdekel, ennyire hülye legyen vki az már fáj, nem tom mért kezdtél el osztani, dehát te már csak egy rusnya köcsögvagy, hülyébb vagy mint redlions.....igazából nem baj ha kitiltinak, mert megéri, h beolvasok neked, ugyanis mióta ittvagyok baxogacc, amikor jöttem, jól átbaxtatok, köztük te, de téged senki se baxott le ezért, nah mind1, te egy kis patkány vagy mint már mondtam, és h hogy nézel ki???Badi írta:
hogy a fenébe ne lett volna egyértelmű amikor én írtam?
ne oktass senkit ki, amíg az egyébként-et egyépkéntnek írod, vagy a lesz-t két sz-szel...
inenntől ON, nem kell válaszolni
hogy a fenébe ne lett volna egyértelmű amikor én írtam?Rivaldinho írta:jah hogy neked sem volt egyértelmű? hát akkor nemtom, járj különtanárhoz má nemazér... ha ez vkinek nem egyertélmű, má bocsánat az elég csökött.....Badi írta:Rivaldinho, te se vagy olyan "magas" szinten, hogy osszad a másikat.
téma lezárva, a felesleget törlöm
jah hogy neked sem volt egyértelmű? hát akkor nemtom, járj különtanárhoz má nemazér... ha ez vkinek nem egyertélmű, má bocsánat az elég csökött.....Badi írta:Rivaldinho, te se vagy olyan "magas" szinten, hogy osszad a másikat.
téma lezárva, a felesleget törlöm
ha már azt a 3at megnyerjük akkor tuti h bajnokok vunk, matematikailagis...Bodi írta:Ha megverjük a Malaga-t,a Real-t,a Racing-ot,akkor már a Villareal ellen bajnokok lehetünk!A többi csapattól függetlenül!Bleydh írta:CAMPIONS...MIKOR?
Barcelonában a Vila-Real ellen (2006.04.16) vagy Sevillában 2006.04.23?
Szerintem Sevillában. Érdekes hogy 04.23 Szent György (Sant Jordi), a nemzeti ünnepnap Katalóniában.
FORÇA BARÇA!!!!
És talán ez a négyes nem is tűnik lehetetlennek,bár nehéz lesz!
Bodi írta:A Real kivel játsszik hétvégén?
Jó lenne idén hazai pályán ünnepelni a bajnoki címet,és Xavinak külön drukkolok,hogy addigra térjen vissza!
Ha megverjük a Malaga-t,a Real-t,a Racing-ot,akkor már a Villareal ellen bajnokok lehetünk!A többi csapattól függetlenül!Bleydh írta:CAMPIONS...MIKOR?
Barcelonában a Vila-Real ellen (2006.04.16) vagy Sevillában 2006.04.23?
Szerintem Sevillában. Érdekes hogy 04.23 Szent György (Sant Jordi), a nemzeti ünnepnap Katalóniában.
FORÇA BARÇA!!!!