Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most visszanézve egyik se volt lesen, és azt is kétlem, hogy messi azt hitte volna, mert elég hátulról jött. szerintem suareznek jobban jött a labda, messinek jobbal kellett volna hirtelen, suarez meg csak simán betudta passzolni és ezért hagyta.csababarca írta:majd visszanézem,de szerintem csak azt hitte,hogy lesen van.westerngom írta:
Leo lesen volt.... emelte is a kezét, hogy nem akar játékba avatkozni.....
90%ig biztos vagyok benne,hogy védő mögül lépett ki.
majd visszanézem,de szerintem csak azt hitte,hogy lesen van.westerngom írta:
Leo lesen volt.... emelte is a kezét, hogy nem akar játékba avatkozni.....
Leo lesen volt.... emelte is a kezét, hogy nem akar játékba avatkozni.....ktm írta:Szerintetek a goljanal Messi be tudta volna loni, ha akarja? En ugy erzem direkt engedte el es jelezte Suareznek, hogy nem er bele.(egyikuk sem volt lesen az fix)
A fő sötét terjeszti csak odaát azt igét,azt linkelgetik mindenhova.westerngom írta:hogy te milyen szemfüles fiú vagy, DE! csak ezért kár volt idelátogatnod!volt1 írta:https://vine.co/v/O6BrgVIi66a
hogy te milyen szemfüles fiú vagy, DE! csak ezért kár volt idelátogatnod!volt1 írta:https://vine.co/v/O6BrgVIi66a
köszönjük h emelted a fórum színvonalátvolt1 írta:https://vine.co/v/O6BrgVIi66a
Jott a golja vegul, de jatekban nagyon keves tovabbra isVaratrix írta:El kell adni nem vitásSanama írta: Ma jó meccse van?
Átvenni nem tudja a labdát kb., emberen átjutni nem tud.
Volt egy rosszul eltalált labdája, ami szerencséjére gólpassz lett. Nagyjából ennyi. Meg a lövése, amit ismét nem bírt beverni.![]()
Mindenesetre azért elég fontos gólpasszai vannak eddig, és lesz ez még gól is.
El kell adni nem vitásSanama írta: Ma jó meccse van?
Átvenni nem tudja a labdát kb., emberen átjutni nem tud.
Volt egy rosszul eltalált labdája, ami szerencséjére gólpassz lett. Nagyjából ennyi. Meg a lövése, amit ismét nem bírt beverni.
Ma jó meccse van?visca el barca írta:akarod mondani minden meccsenSanama írta:néha néha szór 1 assisztot.![]()
igen, amugy kellenének már a gólok, de ma eddig megint jó meccse van.
akarod mondani minden meccsenSanama írta:néha néha szór 1 assisztot.
Ezt én nem így látom. Ma tényleg nem sokszor került helyzetbe ez igaz, (viszont olyan sok égbekiáltó lehetőségünk nem is volt) de alapjába véve megvannak a helyzetei. Az értékesítéssel vannak gondok. A Valencia ellen is elrontott két 100%-os ziccert a gólja mellett, és szinte minden meccsen megvannak a lehetőségei. Kicsit fejben nem érzem rendben, nagyon görcsöl, ez pedig a hatékonyság kárára megy.roby122 írta: Helyzetbe sem tudják hozni a társak , valami nincs rendben. Idegen ez a terep neki látszik , vagy csak LE nem tudja , hogy mit kezdjen vele.
Mivel Messit nem lehet lehozni , köztudott. Neymar nyilatkozta , hogy nem nagyon szereti ha lehozzák , és hogy szereti ő is végigjátszani a meccset. Így maradt Suárez.palesz77 írta:Miért kell folyton lehozni, és Pedrot a helyére tenni?Nagyon kéne már neki a gól, erre folyton lehozza 20 perccel a vége előtt.. Nem mondom, hogy beverte volna Pedro helyzetét, vagy hogy Pedronak nem kellett a gól, vagy hogy egyáltalán ő került volna oda, csak nem értem miért hozza le Lucho egy biztos meccsen, ahelyett, hogy fent hagyná, hátha talál egy gólt..
A gólpassza amúgy szép volt!
A ma esti Pedrot bárki helyére betenném. Kár, hogy minden szezonra jut 2 ilyen meccse.palesz77 írta:Miért kell folyton lehozni, és Pedrot a helyére tenni?Nagyon kéne már neki a gól, erre folyton lehozza 20 perccel a vége előtt.. Nem mondom, hogy beverte volna Pedro helyzetét, vagy hogy Pedronak nem kellett a gól, vagy hogy egyáltalán ő került volna oda, csak nem értem miért hozza le Lucho egy biztos meccsen, ahelyett, hogy fent hagyná, hátha talál egy gólt..
A gólpassza amúgy szép volt!
Szerzett egy győztes gólt, nem ő tehet róla, hogy a partjelző másik meccset nézett közbe.. Persze másik kettőt kihagyott, de attól még nem csak rajta múlt, hogy gól nélkül zárta a meccset sajnos.[/quote]P.Kluivert9 írta:Suárez meg kezd idegesíteni!Nem a világ egyik legjobb BEFEJEZŐ csatára? olyan ziccerei vannak amiket én is belőttem volna...kezdek morci lenni harapós!ideje lenne gólokat szerezni!!!!
én sem hoztam volna le Suárezt, ezt írtam tegnap is már.palesz77 írta:Persze, ez igaz, ha Busi és Messi nincs ezt a gólt nem lőjük meg - másikat lehet, ezt sosem fogjuk megtudni. Itt azon volt a hangsúly részemről, hogy nem azt hozta le Lucho az MSN-ből, akinek a leggyengébb volt a teljesítménye, hanem Suárezt. Döntse el mindenki magába miért, annyi biztos, hogy tegnap ő volt az aki leginkább gólveszélyt jelentett a csatárok közül.
Persze, ez igaz, ha Busi és Messi nincs ezt a gólt nem lőjük meg - másikat lehet, ezt sosem fogjuk megtudni. Itt azon volt a hangsúly részemről, hogy nem azt hozta le Lucho az MSN-ből, akinek a leggyengébb volt a teljesítménye, hanem Suárezt. Döntse el mindenki magába miért, annyi biztos, hogy tegnap ő volt az aki leginkább gólveszélyt jelentett a csatárok közül.Erxy írta:meg gólt sem lőttünk volna, ugye![]()
Szerzett egy győztes gólt, nem ő tehet róla, hogy a partjelző másik meccset nézett közbe.. Persze másik kettőt kihagyott, de attól még nem csak rajta múlt, hogy gól nélkül zárta a meccset sajnos.P.Kluivert9 írta:Suárez meg kezd idegesíteni!Nem a világ egyik legjobb BEFEJEZŐ csatára? olyan ziccerei vannak amiket én is belőttem volna...kezdek morci lenni harapós!ideje lenne gólokat szerezni!!!!