azért suarez kapcsán a legtöbb ember tévedésben van. mindenki azt hiszi, hogy idejön, lő 40 gólt, és nem évi 120 hanem 160 lőtt gólunk lesz.
azt senki ne felejtse el, hogy a poolban, ajaxban, mindig minden helyzetben csúcsék volt, minden támadás nála fejeződött be, mindent egyedül rá játszottak. itt viszont 3 ember is jó alternatíva befejezésre. persze ha valaki nagyon bele akar kötni, lehet mondani, hogy a poolban 3, néha 4 ember is volt rá, itt meg épp messi meg neymar miatt csak 1, max 2 ember tud rá vigyázni és mennyivel több helye van.
azt mondom ha az évi 38 bajnokin, 6-8 kupa meccsen, 10-12 bl meccsen, tehát összesen kb 55 meccsen hoz egy 15-20 gólt, ue. assistal és elkerülik a sérülések, eltiltások, bőven megérte a pénzét.
tavaly sanchez kapcsán hangoztattam, hogy nem érdekel a mezőnymunkája meg a védekezés, lőjön gólt, meccset azzal lehet megnyerni. egy csatárnak ez az elsődleges dolga, ha meg még mellette jól védekezik, sokan sárgulnak ki róla stb stb az csak a hab a tortán.
és lehet h bunkó vagyok, mert sancheznek tavaly pazar éve volt és ki tudja h mi lett volna ha marad, de én örülök neki h megszabadultunk tőle és suarez jött helyette. sancheznek sokszor féltucat helyzet kellett a gólhoz, suareztől hosszútávon azt várom, hogy egy meccsen lesz 3-4 helyzete tegye be a hálóba, mert egyébként ő ehhez nagyon ért.
persze mint mindenkinek, nekem is megvannak a kedvenceim, meg a nem szeretettjeim, lajos az elsőbe, sanchez az utóbbiba tartozott, úgyhogy, igen elfogult vagyok/leszek, de hát a szurkoló már csak ilyen