Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A következő remélem megfelelő időpontban lesz nekem is, nagyon szeretnék találkozni veletek, megalázni mindenkit fociban, belemondani mindenki szemébe, hogy Messiért nem vagyok oda, tök jó lennehank1ee írta:Nagy dolgokat nem akarok írni... Ismét remek tali volt állat focival, megspékelve egy fölényes Barca-győzelemmel.Igazából csak annyit mondanék, hogy remélem, összehozzuk tavasszal is, és ott lesznek azok az arcok, akik eddig is, ha tudnak.
Kösz mindenkinek most is!
Én mesélek neked így hajnal 1 óra tájékán.shutterisland írta:a többiek mesélhetnének, hogy aztán végül is ki meddig tudott maradni és hogy sikerült e valakinek betöltenie a végére.![]()
[/color]
shutterisland írta:én viszont 100%, hogy állandó kapus leszek, így estére picit be is lázasodtam.
ha máshogy nem, akkor elosztjuk úgy a csapatokat, hogy 5 olyan emberrel legyek, akinek nem gond, ha nem kell védeni.![]()
Mivel mi (Petr, öccse és én) fél10-kor érünk be Pestre (buszok így közlekednek kedvezően), elmegyünk a pályához magunk. A kérdés: hánykor találkozzunk a bejárat előtt a pályánál, illetve a bejárat pontosan melyik oldalon van? A Szőnyi útnál ott a BVSC uszoda mellett? Elnézést, ha már leírta valaki, bizonyára elkerülte a figyelmemet.MQuC írta:
Szerk.: Kérek mindenki, írja be, hogy hány embert kell várnom a Népligetnél, hogy tudjunk időben indulni, és, hogy ki, mikor érkezik, mert a szerint kell kimennem. 11 után kicsivel én már szeretnék megindulni a pálya felé. Aki még nem írta le: 30/3993478