" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Hi mindenki!
A regi motorosok talan meg emlekeznek h anno par evvel ezelott csinaltattunk kozos hungarian barca ultras polot. Nagy selejtezesben vagyok, es elokerult harom regi polo, amit evek ota nem vettek at a tulajdonosaik. Mypeter, Boixos es Zozinho.
Van egy m-es narancssarga Zozinho felirattal a hatan.
Van egy l-es fekete mypeter felirattal.
Van egy xxl-es babakek Boixos felirattal.
Akinek kell, kerem jelentkezzen par oran belul, mert kulonben ki fogom selejtezni.
Akinek kellene kep, szerintem az idokozben archivalt forumban megtalalja.
Ez most eléggé random lesz (előre is boccs, hogy több topicba beírom)
Embereket várok ma délutánra Budapeste, Blaha Lujza térhez közel focizni. Terem, kézi kapu. 17:00-18:00 , 400 Ft/fő. A brigád, akikkel járni szoktunk, mind lemondta, tököm tudja miért, lehet engem akarnak megszivatni. Szóval elkéne olyan 5-7 ember. 3-3, 4-4 vagy 5-5 jöjjön össze.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw