Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, de szerintem a srác csak így akarta finoman a tudtára adni, hogy ne pofázz már onnan a kispad mellől annyit.lui1698 írta:Akkor most Messi kirúgatta Mancini-t is?
Na ezt így nem igazán értem.lui1698 írta:Kép nincs fent valahol amúgy?
Ezért egy Totti-nak sárgát adni egyenlő lett volna a halálos ítélettel a bíró részéről.Alcantara írta:Óriási fazon!!! Mindezt megúszta sárga lap nélkül.PCsabi írta:Legend!
És nyomatott egy selfie-t
Óriási fazon!!! Mindezt megúszta sárga lap nélkül.PCsabi írta:Legend!
És nyomatott egy selfie-t
Be akartak csak kerülni a Corriere dello Sport holnapi számába szerintem...palesz77 írta:Akkor azért van még mit csiszolni rajta..lui1698 írta:Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.
Közben már három a hátrány.De amúgy tényleg, ez mi volt? Rögtön 10 emberrel előrefutottak középkezdésből, hátha?
Akkor azért van még mit csiszolni rajta..lui1698 írta:Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.
Közben már három a hátrány.
Ez kérlek a totális futball, vagyis a 0-0-10! Ez jövő, állítólag mi már ezt gyakoroljuk tegnap óta.hank1ee írta:Ez mi, kötélhúzás??
Ez mi, kötélhúzás??lui1698 írta:Samp felállása a Lazio ellen.... csak LE meg ne lássa.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 396bbbd76d" target="_blank ... f3919b73fc
Amúgy félidőben kettővel ment a Lazio, szóval úgy néz ki nem ijedtek meg.
Hali!Barcaforever írta:Április elején Róma utazunk, pontosan ápr2-5 és megnéztem a naptárt és pont bele fogok esni egy Roma-Napoli meccsbe.A párom is nagyon örül.
![]()
![]()
Szóval ketten kimegyünk a meccsre, de vki tud vmit mondani nekem a jegyekről?Meccs előtti napokon lehet ott venni, kell esetleg vmi kártya vagy meg kell vennem irodától?
Barcaforever írta:Április elején Róma utazunk, pontosan ápr2-5 és megnéztem a naptárt és pont bele fogok esni egy Roma-Napoli meccsbe.A párom is nagyon örül.
![]()
![]()
Szóval ketten kimegyünk a meccsre, de vki tud vmit mondani nekem a jegyekről?Meccs előtti napokon lehet ott venni, kell esetleg vmi kártya vagy meg kell vennem irodától?
Sosem nézek olasz meccset, most ezt kivételesen megnéztem. Nem volt rossz meccs, ráadásul kellő izgalommal a végére. a 9. sorozatban dőlt el büntetőkkel a tizipárbaj.lui1698 írta:Tegnap a Napoli nyerte az olasz szuperkupát a Juve ellen.
Higuain és Tevez is duplázott, végül tizikkel dőlt el a meccs, amit egyébként Katarban rendeztek.