2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez mondjuk jelenleg minden támadónkról elmondható. A pontvesztéseink nagy részében döntő faktor volt. Lehet LE-t szidni sok dolog miatt, de a Soci is bedarálható lett volna ha pontosabbak a csatárok, a Real ellen is alakulhatott volna máshogy, hogy a Celta elleniről ne is beszéljünk. És ez csak pár példa volt. Sajnos ez idén Messire is jellemző. Akármilyen gyengén is játszott a helyzetkihasználással nem nagyon volt baja. Bár lehet, hogy azért ilyen pontatlanok, mert Suarez meg Messi is edzőt akar buktatni.Messi2015 írta: Neki "csak" a helyzeteket kellene abszolválnia nagyob hatékonysággal. Ez a különbség kettőjük között és nem Suarez javára.
Meg az, hogy míg Liverpoolban arra helyezkedhetett amerre csak akart -mivel ő volt a csatársorban a célember-, addig Barcelonában van mellette egy Messi és egy Neymar...Messi2015 írta:Neynél még elnézhetőbb volt, mert nem Európából jött és szoknia kellett a kemémységet és a fizikai kihivásokat. Suarez abból a PL-ből jött, ami az Európai foci mekkája. Neki "csak" a helyzeteket kellene abszolválnia nagyob hatékonysággal. Ez a különbség kettőjük között és nem Suarez javára.
Neymar lőtt ugye 15-öt tavaly. Nem vagyok benne biztos, hogy ver még 11-et Suárez, de legyen úgy!Azt meg fogja rúgni, amit Ney is megrúgott, még úgy is, hogy két hónap kimaradt. Ney kicsit még többe is került tán...
Azt meg fogja rúgni, amit Ney is megrúgott, még úgy is, hogy két hónap kimaradt. Ney kicsit még többe is került tán...S.Agüero írta:Szerintem nem azért vettük meg 81 millióért, hogy majd csak jövőre jöjjön bele.Leon írta:Nem az a gond itt Suarezzel,hogy nem ő itt a numero uno,csak is a helyzetkihasználása a baj.Kb úgy mint tavaly Neymarnal:sok helyzet-viszonylag kevés gól.Aztán láthatjuk idén milyen gólgyártást művel a brazil. Szerintem jövőre Suarez is beindul a termelésbe.
Egyébként annyira elégedetlen én sem vagyok vele, de azért lehetne jobb.
Szerintem nem azért vettük meg 81 millióért, hogy majd csak jövőre jöjjön bele.Leon írta:Nem az a gond itt Suarezzel,hogy nem ő itt a numero uno,csak is a helyzetkihasználása a baj.Kb úgy mint tavaly Neymarnal:sok helyzet-viszonylag kevés gól.Aztán láthatjuk idén milyen gólgyártást művel a brazil. Szerintem jövőre Suarez is beindul a termelésbe.
Azért a PSG ellen jól jött az a gól+assist vagy a valencia ellen amikor a vak partjelző lest intett.Rivaldo11 írta:Azt mondanám, elégedett lennék én is egy olyan 12 találattal, ha azok mondjuk olyan meccseken érkeznének, amikor nagyon kell...lui1698 írta: Én, ha a bajnokságban év végére tíz gól felett végez már nem leszek elégedetlen.
Holnap kezdhetné is.
Azt mondanám, elégedett lennék én is egy olyan 12 találattal, ha azok mondjuk olyan meccseken érkeznének, amikor nagyon kell...lui1698 írta: Én, ha a bajnokságban év végére tíz gól felett végez már nem leszek elégedetlen.
Ha nem is legenda, de nézzük meg: A primerából odakerült spanyolok jóval többet raknak le az asztalra ott, mint a fordított utat megjárt játékosok (nyilván CR kivétel, de ő más kategória). Középszerű figurák, akik itt tucatok voltak-pl.Luis Garcia, Arteta, Cazorla-tudtak elismert játékosokká válni. Ami a fordított utat illeti: Fabregas is jobb játékosnak tűnik ott, mint itt, Diego Costa sem nagyon áll le a góllövéssel, Alexis egymaga viszi az Arsenalt mostanság...MQuCsabi írta:Ha ez igaz lenne, akkor aki innen kerül a Premierbe, az pedig legendává válna mind egy száligNehogy aztán nála is érvényesüljön a premershipaviláglegjobbligája'szindróma... Aki onnan idekerült, a primerában botlábú sutává változott.![]()
Ha ez igaz lenne, akkor aki innen kerül a Premierbe, az pedig legendává válna mind egy száligNehogy aztán nála is érvényesüljön a premershipaviláglegjobbligája'szindróma... Aki onnan idekerült, a primerában botlábú sutává változott.
Azért valahol érthető, hogy nem azt a formát hozza mint a Pool-ban. Kiszakadt abból a közegből egy teljesen újba, itt már nem ő az alfe és az omega, rengeteg ideig pályára sem léphetett nem lehet könnyű. Persze ez nem feltétlenül ok arra, hogy a helyzetkihasználása kritikán aluli, de nem kéne temetni. Azért látszik, hogy vannak olyan villanásai amik nem arra utalnak, hogy elfelejtett volna focizni.palesz77 írta:Tudom sajnos, tartok is tőle, hogy csak mondogatjuk szezon végéig..S.Agüero írta:Ezt már régóta mondogatjuk.![]()
De csak nem, annál azért jobb focista ő, hogy fejben szétessen! (remélem..)
Párszor azért előfordult már vele az utóbbi években.palesz77 írta:annál azért jobb focista ő, hogy fejben szétessen!
Tudom sajnos, tartok is tőle, hogy csak mondogatjuk szezon végéig..S.Agüero írta:Ezt már régóta mondogatjuk.![]()
Én is épp ezt akartam írni, a legszebb az a kb 3. percben adott labdája volt Neymarnak szerintem, eszméletlen mennyire érzi ezeket a finom bokapasszokat. A gólja is pazar volt, reméljük megdobja ez a meccs az önbizalmát, mert ha egyszer elkapja a fonalat, akkor ott kemény világ lesz. Csak sikerüljön elkapnia valamikor..visca el barca írta:iszonyat mi zsugákat osztott ki ma... gól+gólpassz, ezenkívül volt vagy 3 gólpassz értékű átadása csak mind1iket elbénázták..