Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Laos kapitánya abszolút nem Bayern szurkolódanianevem írta:Ha esetleg valakit érdekel rajtam kívül:
A szavazatok
Messi pedig továbbra is képtelen kikerülni az első kettőbőlnso írta:Cristiano Ronaldo a szavazatok 37.66 százalékával végzett az első helyen, előnye meggyőző volt a fej fej mellett a második, harmadik helyen végző Messi (15.76 %) és Neuer (15.72%) előtt.
Kb. ennyi:palesz77 írta:Gyorsam toltam egy Insanityt, azthittem mire végzek meglesz az Aranylabdás..nAz elmúlt 45 percben milyen díjakat adtak át? Valaki gyorsan tegyen percre késszé.
mondjuk ez egyértelmű volt, ez az egy gólja kb +30 milliójába került a Realnak...Hámesz Puskás díj
Nagyon szurkolnak hogy közelebb legyen Messihez lasztik számában, így könyebben be tudják maguknak magyarázni hogy Ronaldo mennyivel jobb játékos és hogy Messi a közelében sem vanmahitoo írta:Egyébként elképesztő, hogy madridi oldalon mi megy az aranylabdával kapcsolatban. Az a rengeteg nyilatkozat, lobbizás CR mellett. Szerintem sokaknak többet jelent, mint egy bajnoki cím. Ha most Messinek lenne reális esélye, és mégsem ő kapná, magasról letojnám. Amúgy is teljesen szubjektív, ráadásul szinte csak támadók kaphatják. Nem is értem ezt az egészet.
Hámesz-é lett a Puskás díj.palesz77 írta:Gyorsam toltam egy Insanityt, azthittem mire végzek meglesz az Aranylabdás..nAz elmúlt 45 percben milyen díjakat adtak át? Valaki gyorsan tegyen percre késszé.