Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy éjszaka állj ki a kamera elé egy késsel, ne nézz a kamerába csak végig egy helyre és dülöngélj.palesz77 írta:Amúgy esküszöm nekem is ilyen jutott eszembe, csak nem mertem beírni..visca el barca írta:közben lementem megnézni a filmező cuccost, sztem ilyen 3000 ftos tescos álkameraaztán lehet, hogy mégsem, úgyhogy csak ráverem én vagy kétszer, bár elég magasan van, vinnem kell valami sámlit. ejj, de szép látvány leszek, ahogy egy háromlábú kis sámlin állva, letolt gatyával nyomatom majd
már előre látom a felvételt meg a szöveget a police.hu-n
Hogy valami hasonló butaságot csinálj, közbe meg csak a kamerába nézz, halvány mosoly az arcodon néha, esetleg a nevüket tátogod, hogy érezzék, hogy csak nekik szól..
Amúgy esküszöm nekem is ilyen jutott eszembe, csak nem mertem beírni..visca el barca írta:közben lementem megnézni a filmező cuccost, sztem ilyen 3000 ftos tescos álkameraaztán lehet, hogy mégsem, úgyhogy csak ráverem én vagy kétszer, bár elég magasan van, vinnem kell valami sámlit. ejj, de szép látvány leszek, ahogy egy háromlábú kis sámlin állva, letolt gatyával nyomatom majd
igen, meg amugy is ennél jobban nem lehetne hirdetni hogy "törjetek be mert gazdagok vagyunk és van egy csomó államkötvény a dunyhába' rejtve"MessiNeymarSuarez írta:Szimplán mondd meg nekik, hogy legalább kicsit gondolkozzanak már, ha betörnek akkor pont a kamerát nem vinnék amelyik felvesz az egészet?
Dutyiban meg majd a 140 kilós niggerek: "melyik a kis hokizós?"visca el barca írta:tudom én![]()
közben lementem megnézni a filmező cuccost, sztem ilyen 3000 ftos tescos álkameraaztán lehet, hogy mégsem, úgyhogy csak ráverem én vagy kétszer, bár elég magasan van, vinnem kell valami sámlit. ejj, de szép látvány leszek, ahogy egy háromlábú kis sámlin állva, letolt gatyával nyomatom majd
Ja ez én is bírom benne, ő megmondja a tutit,(néha elég durván)mint ahogy én is, de engem leszídnak miatta, őt meg istenítik.Az ilyenek miatt szavaztam VeB-re az év fórumozójánál. Szimpatikusan k.cs.g vagy
Mennyire észrevehető helyen van a kamera?visca el barca írta:oké. aztán majd ha közben nagyokat nyög és tiltakozik, majd mondom neki, h de de bizony, Petr is ezt javasolta a barca fórumonPetr írta:Dugjad csak fel a seggükbe nyugodtan.![]()
hankLee,
igen, nagyjából a hatályos jogszabályok ismerete nélkül is ezt gondolom én is.
amúgy meghagyom nekik én nemsokára uis költözöm innen, addig meg meg naponta 2 beleverem nekik a kamerába, aztán max feljelentnek közszemérem sértésért
oké. aztán majd ha közben nagyokat nyög és tiltakozik, majd mondom neki, h de de bizony, Petr is ezt javasolta a barca fórumonPetr írta:Dugjad csak fel a seggükbe nyugodtan.
visca el barca írta:de felidegesített az alattam lakó csíra begyepesedett öregember meg a neje. állandóan paráznak hogy betörnek hozzájuk erre gondoltak egyet és bekamerázták az az egész 3. emeletet ahol laknak. nem vagyok egy agresszív ember, de lementem hozzájuk, és közöltem hogy vagy leszereltetik a kamerákat holnap reggelre, vagy én veszem le és vazelin nélkül feltolom a seggébe az összeset. kamerázzák az anyjukat, ne engem... ezt megcsinálhatják?
Köszi a választ!Victor_Valdes írta:Factory reset segit (gyari beallitasok visszaallitasa). Mellesleg, semmit nem ernek a mobiltisztito alkalmazasok. Placebo hatas erheto el veluk maximum.
Szerk.: a puszit inkabb kihagyom.
Nem értek a telefonokhoz, meg azt se tudom, hogy megfelel-e a kritériumaidnak, de pont ma olvastam HVG-n egy cikket:bence-barca írta:Segítségre lenne szükségem srácok!
Annyiban egyet értek ezekkel, hogy már nagyon gusztustalan szintre jutott ez az egész fetrengés dolog a fociban. Sokszor már nem is tudok mit mondani egy-egy fetrengésre. És tényleg, ha belenézel egy amerikai foci vagy rögbi meccsbe látod, hogy sokkal keményebb zörrenések után se fetrengnek az ottani emberek, hanem mennek tovább.zola8787 írta:Ti mit gondoltok a sportok összehasonlításával? Engem baromira idegesít. Annó én is írtam egy hülyeséget, hogy máshoz viszonyítottam az izommutogatós embereket, azt meg is bántam.
Most az egyik ismerősöm tett ki egy képet amin Messi fekszik, a másikon meg fejre borult egy rallys. Messihez írva van, hogy mindjárt meghalok, a másikhoz meg, hogy nincs semmi baj, mindjárt felállok. Nagyon felhúztam magam ezen és nem bírja megérteni, hogy értelmetlen az összehasonlítás. Azt is mondtam neki, hogy én is elutasítom a dobálózást, viszont vannak olyan szituációk ahol teljesen jogos.
Igen mindenki jól látja: Messit védem(mondjuk ha CR lenne rajta is felbosszantott volna
)
Most meg egy másik csávó tett ki egy dettó ilyen összehasonlítást, csak egy kerékpárosról aki tiszta kosz, meg el van törve az orra és így is megy.
Vélemények?
El tudom képzelni, ahogy csapkodjátok a 200 Ft-os számológépet vagy 3-an egyszerre.Egyébként mi ezt még általánosban nyomtuk számológéppel. Beütöttük, h 1+1 =, aztán +1, és onnantól kezdve csak az egyenlőségjelet kellett nyomkodni. Aki hamarabb elérte a 100-at, nyert.