S.Agüero írta:Samper egy az egyben ugyanaz, mint Busi, szóval őt is ki fogjátok kezdeni.

Mondjuk ez így nem igaz, az eddigi 5-10 meccse alapján amit láttam védekezésben brusztolósabb, többet ütközik és csúszik, támadásban meg kicsit tökösebb mint Busi, és a labdára sem tekeredik annyiszor. Persze ez lehet a könnyebb ellenfelek miatt volt, de szerintem kis fejlődéssel pont olyan játékos lehet, amilyenné Busit akarjuk faragni..
visca el barca írta:gündogan minek ide? jah gondolom kell vermának egy társ akivel közösen nyomhatják a szobabringát az orvosiban.
Mondjuk HA az elkövetkező 1,5 évben nem lesz sérült, és visszatér a formájához, akkor ő kb minden csapatnak erősítés lesz - már ahol van posztja ugye..

A sérülése előtt nagyon magas szinten játszott, kérdéses, hogy vissza tud-e térni majd ahhoz.
visca el barca írta:gündogan már amugy sem menő, ő tavaly volt sláger, most már pogba meg verratti a zsír

Pogbat speciel én túlértékeltnek tartom, fejben nagyon kevésnek tűnik, de Verratti piszok jó játékos lesz.. De ő meg már kijelentette, hogy Olaszba akar majd visszatérni sajnos.