Lionel85 írta:Nem semmi, hogy néhány napon belül két ugyanolyan koreográfia alapján nyer a Barcelona! Most összejött, bár a Villarreal papíron verhető, most szenvedtek Messiék. A kupában sem lesz egyszerű menet a Villarreal ellen, izgalmas 180 perc lesz szerintem.
Igazán nem szenvedtünk volna, ha a helyzetek felét belőjük, de az számomra egy teljesen új jelenség, hogy vesztésreállásnál még motíváltabban játszanak, látszik, hogy nincsen beletörődés. Ugye kétszer is hátrányból jöttünk fel és nem akármilyen helyzetek létrehozásával, mert mindegyiknél már az elsőszándék gólt érdemelt volna. Szóval lehetne kevésbé izgalmas meccseket játszanunk, de ez a hozzáállásuk nagyon motiváltnak mutatja a csapatot. Azt is hozzátenném, hogy egyik hátrányunknál sem éreztem egy percig sem, hogy kikaphatunk. Végig bennünk volt a gól és érezni lehetett, hogy nem hagyjuk el vesztesen a pályát. Legalábbis én így éreztem. Grat a csapatnak,

mert olyan erényeket mutatnak, amit már régen hiányoltam a csapatból. A Villarreal kimondottan stílusosan focizik és bizony jobbnak tűnik nekem, mint a Sevilla, vagy Valencia.