Mihu írta:Namármost......A 30-35 gólt az egész szezonra értettem, amibe ugye beletartozik a BL és a Kupa is. Azért hülye nem vagyok, hogy első évben 30-35 gólt várjak el egy csatártól, még akkor se, ha az az aktuális Aranycipős. Egy Messivel felálló csapatban meg pláne nem.
Nem igazán értem meg azokat, akik azt mondják, hogy meg kell nézni, hogy mennyit küzd, hajt, felszántja a pályát. Na most én elhiszem, hogy Ronaldoék óta sokat változott a foci, viszont tudtommal ezt a játékot még mindig gólra játszák, és a csatároknak még mindig az az elsődleges feladata, hogy gólt rúgjanak.
A kupában nem játszik/játszott túl sok meccset, az első két körben általában nem játszanak a nagyobb játékosok, de 3 meccs alatt csak berámolt egy gólt és adott 2 gólpasszt a Bl-ben pedig 3 meccsen ez 2 gól és 1 assist (256 perc alatt). Szerintem nem túl rossz, ha már a góllövést nézzük. Ez persze stat, de de ha már erre kitértél.
A kiemelt részhez meg annyit, hogy aki Suarez pozitívumairól beszélt nem azt mondta, hogy azért jó mert küzd hajt, felszántja a pályát. Nem tudom miért ez a rögeszméd, nem egy ember, nem egyféleképpen írta le. Ha nem akarod megérteni, akkor felesleges tovább bármiről is beszélni.
És manapság egy csatár dolga nem csak a góllövés, de ez is ki lett fejtve, inkább nem ragozom tovább, ha nem akarod megérteni akkor ez ez van. Arról már nem is beszélek, hogy össz-vissz 18 meccset játszott amióta itt van, azokat se mindig végig.