Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lennék benne biztos, hogy jól járnál azzal, ha euróba kapnád.Tim írta:Van egy fiatal grafikus leány,aki diplomamunka gyanánt tervezett egy sorozat bankjegyet, egész
pontosan magyar eurókat. Szerintem nagyon jók lettek,ha én lennék az illetékes elvtárs simán rábólintanék,bár attól tartok még a nyugdíjamat sem fogom euróban kapni..Kivéve persze ha arrébb költözöm egy házzal![]()
A bankjegyeket ITT tudjátok megnézni.
Rendben, eze esetben megpróbálok 10 ezer alatt kiegyezni vele.Taibi írta:Ugye a wordpress alapvetően egy ingyenes termék, és ha az ismerősöd egy szintén ingyenesen letölthető sablont szab neked személyre, akkor lényegében csak a munkaidejét kell megfizetned (illetve a weboldal domain regisztrációját és a webhostingot).Victor_Valdes írta: Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.
Ha csak telepíti a WP-t a tárhelyre, meg feltesz egy sablont, az kb 15 perces munka
Ha személyre is szabja a sablont, akkor az kb 1-5 óra munka.
Ha egyedi dizájnt készít hozzá, akkor több idő is kellhet,
De szerintem max 10-20 ezer Ft.
Ugye a wordpress alapvetően egy ingyenes termék, és ha az ismerősöd egy szintén ingyenesen letölthető sablont szab neked személyre, akkor lényegében csak a munkaidejét kell megfizetned (illetve a weboldal domain regisztrációját és a webhostingot).Victor_Valdes írta: Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.
Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.Taibi írta:Nehéz behatárolni, rengeteg dologtól függ, 10e-100e Ft közötti intervallum.Victor_Valdes írta:eEgy sima wordpress alapú weblap elkészítése mennyibe kerülhet baráti áron?
Neked van szükséged egy weboldalra, vagy te csinálsz valakinek és be kellene határolni az árat?
Nehéz behatárolni, rengeteg dologtól függ, 10e-100e Ft közötti intervallum.Victor_Valdes írta:eEgy sima wordpress alapú weblap elkészítése mennyibe kerülhet baráti áron?
15en élték túl. Lepottyant egy gép egy sekély vizű tóba a távol-keleten.palesz77 írta:Lehet én vagyok értetlen, de 15-en haltak meg, vagy 15-öt tudtak eddig kimenekíteni a roncsok közül, vagy hogy? Meg amúgy mi volt ez? Nem olvastam semmi hírt ma még, szóval le vagyok maradva kicsit..Leon írta:A taxiban ülők túlélték a, gében 55ből kb 15en eddig.
Lehet én vagyok értetlen, de 15-en haltak meg, vagy 15-öt tudtak eddig kimenekíteni a roncsok közül, vagy hogy? Meg amúgy mi volt ez? Nem olvastam semmi hírt ma még, szóval le vagyok maradva kicsit..Leon írta:A taxiban ülők túlélték a, gében 55ből kb 15en eddig.
http://web.archive.org/web/200503190232 ... obarca.hu/lui1698 írta:csiribícsiribá.Rajmó írta:Igaz, hogy kb 2005-től vagyok regisztrált tag, de kíváncsi lennék, hogyan is nézett ki ez előtt az oldal.
http://web.archive.org/web/200503190232" target="_blank ... obarca.hu/