noname írta:Ezzel 2 gond van:
1. A Cselzi nyugodt lehetett Cech-el és ha jól emlékszem a cseréi se voltak rosszak. Nálunk azért Bravo nem egy szint vele, a cseréi pedig gyengék. Ha Bravo lesérül, akkor te az ifiből felhozott 3 meccses kapussal akarsz egy szezont lenyomni?
2. Kinek lehetne kölcsön adni? A Barcában kapusnak lenni nem hasonlít semmi másra. Egy Barca kapus fel kell legyen arra készülve h 40 perc fagyoskodás után kell egyet védenie a semmiből+remek lábjáték kell. Jelenleg nincs a világon még egy klub, ahol Ter Stegen azt tanulná meg, amire valóban szüksége van. Kb csak a Bayern(itt nem kezdene), Celtic(pocsék bajnokság) annyira domináns a maga bajnokságában mint a Barca.
1. Én nyugodt vagyok, ha Masip a cserekapus. Olyan hű de sok meccset nem fog játszani, ha meg nagyon nagy baj van (pl Bravo összeszed egy több hónapos sérülést), akkor fel kell bontani MAtS kölcsönszerződését, kifizetni ezért azt az 1-2 millió eurót (vagy alapból előnyös kölcsönszerződést kötni, hogy ezt pluszköltség nélkül kivitelezhessük) és jöhet a német védeni, nem kell félni, hogy Masippal kell lehozni például egy egész tavaszi szezont.
2. Sehol nem pontosan ugyanolyan védeni, mint a Barcában, de még mindig jobban jár, ha máshol játszik 50 meccset egy szezonban, mint itt mondjuk 20-at legjobb esetben. 1-2, max 3 évig ez bőven vállalható megoldás szerintem.