Csbal írta:
egy az, oldalrol ment a labdara, nem szembol, igy siman van esely a hatrapasszra, ketto, sehol nem voltak a vedoink, ha leveszi, lenduletbol ugy elveszik tole a labdat, h ugyanott van. Hat meg ha nem tokeletes a levetel. Nem veletlen, h egybol akarta megjatszani. De tudom, te a foteledbol fel tudod merni a szitut es frankon megoldottad volna. A bokad lefostad volna egy ilyen gyors tamado 10 meterre van toled, a labda 30 meter magasrol esik feled. Szal sztem nem kellene hibaztatni, foleg nem azert mert az elmult evekben nem volt jo. Nem rajta, es foleg nem a kapuson ment el a meccs.
Ez a labda szemből jött és Alves totyogott úgy alá hogy majd ő ezt belsővel hátra teszi. Már alapból támadhatta is volna a labdát és megfejeli előre, oldalra. Szállt 40 métert volt akkor előnye, hogy levegye és beálljon és nyugodtan elpasszolja. Teszem azt nem rövid, akkor is a lehető legrosszabb lett volna, hogy hátraküld egy pattogós labdát. Egyből megjátszás lett volna a legtutibb , csak szerinted hátra?

Oldalra előre, de nem hátra. Rengeteg variációja lett volna ezen nincs mit szépíteni.
Mellesleg felvetődött, hogy egy másik Malaga helyzetnél Pique miért hátrált ? Ő azt ott remekül csinálta és lassította a támadást, szorította kijjebb a támadót, s vissza is értek a többiek ott is Alves hibája volt hogy abból lövés lett. Pique "tatonált", Mathieu próbálta felvenni az embert, Alves meg egy holttérben megállt miután visszaért Pique mellé, s se nem csapdázott be se nem védte a passzsávot hanem gyakorlatilag a 3 támadó akik közül egyet Pique védett, egyet Mathieu vett át (és ha Alves jól reagál akkor neki kellett volna tovább futnia és Matyinak nem kellett volna feladni a hosszút) és a harmadik meg szépen belépett Alves mögé és helyzet. Nem ezen múlt, de tegnap sajnos gyenge volt, viszont én is megemlítettem többször is, hogy sokat tud még mindig adni ennek a csapatnak.