2015.02.24. 22:45:19
Lehánynám magam a játékosok helyében ezért a második félidőért.
Megint azt csináltunk,mint szoktuk,bealtattuk magunkat, jöttek is a hibák az elejétől kezdve.
Főleg Masch és Busquets (az az ember, szánnivaló bolond), volt elemében, szinte folyamatos rossz megoldások.
Nem értem,hogy tudunk egy ilyen első félidő után, egy borzalmasan rossz másodikat játszani?!
Hiába nyertünk idegenben 2-1re, mégsem tudok annyira örülni neki,mint kellene,mert ezt kapott gól nélkül le lehetett volna hozni, közepes koncentrációval...ehelyett sétáló emberek mindenhol, ez nevetséges. Nincs az a túlzó piros Clichynél még bajok is lehettek volna.
Neymar meccsek óta gyenge, most is volt két jó megoldása, többi kuka.
Suárez két gól,nekem ennyi bőven elég,még ha rontott el helyzeteket, kényszerítőket akkor is.
Messi nagyot ment, a végéért kár, nem értem,azt miért fejelte? Simán rúghatta volna, ő se tudja mit akart ott szerintem.
Alba is tetszett ma, Rakitic is, Piqué hátul nagyon jó volt, Stegen is magabiztos volt,hiba nélkül.
Szóval összességében jó volt, de felejtsük már el ezeket a második félidei leüléseket,mert erre mindig ráfázunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."