Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi nem tudunk egy ilyen szintű csapat ellen eredményt őrizni.Bob_Marley írta:Így van, 2:0 után teljesen egyértelmű volt, hogy ezt meg kell őrizni.
Elég ránézni 1-2 troll page-re, ja meg jönnek a " Uefalona is back" dumávalBarcelona UnityIsStrenght írta:Ezt hol olvastad?MessiNeymarSuarez írta: Már csak azért is le kellett volna zárni, mert a visszavágó után rögtön El Classico.
SZERK: Idióta realosok úgy ünnepelik hogy Messi kihagyta a bűntetőt mintha BL-t nyertek volnaszánalmas
Realosok 4-0 veresége után én csöndben maradnék.
Ezt hol olvastad?MessiNeymarSuarez írta: Már csak azért is le kellett volna zárni, mert a visszavágó után rögtön El Classico.
SZERK: Idióta realosok úgy ünnepelik hogy Messi kihagyta a bűntetőt mintha BL-t nyertek volnaszánalmas
Már csak azért is le kellett volna zárni, mert a visszavágó után rögtön El Classico.Szuszimester írta:De szépen megfogalmaztad! Én is így érzem. Ki kellett volna végezni őket, és én Leon is azt éreztem egy kissé, hogy bosszantja őt az, hogy a csapat visszaállt. Kicsit ideges volt...Pavel írta:Óriási hiányérzetem van.
Szinte tökéletes első félidő után nagyon leengedtünk.
Nem értem, miért nem tudjuk magunknak könnyűvé tenni a dolgokat. De a győzelem így is megvan. Visca el Barca!
De szépen megfogalmaztad! Én is így érzem. Ki kellett volna végezni őket, és én Leon is azt éreztem egy kissé, hogy bosszantja őt az, hogy a csapat visszaállt. Kicsit ideges volt...Pavel írta:Óriási hiányérzetem van.
Szinte tökéletes első félidő után nagyon leengedtünk.
Na, ne viccelj már itt vele. A világ legjobb belső védőjéről beszélsz, kicsit több tisztelet illeti!roby122 írta:Röhögni fogsz , de Mangalaval jobban jártunk volna. Pontatlan , kesze-kusza , ütemtelen a játéka. Nem egy meccs volt idén ami rajta ment el. Fizikumán kívül semmit nem tud felmutatni. Egy ilyen iramú mérkőzésnél szerintem teljesen szétesne.