visca el barca írta:én nem tudom mi bajod a barcikával, elég jó kis csapatuk van most... 3. helyen vannak az nb3-ban, jó eséllyel fel is juthatnak az nb2-be... én most nem barmolnám szét egy gyenge suarezzel a jó kis nehéz-montvai csatárduót....
2001 óta Barcika drukker vagyok, nem tudom honnan szeded, hogy bajom van velük???!!! Barca-Barcika, nem mond semmit??? Szerintem véletlen? NEM!
Amúgy nem is azt akarom, hogy kezdőbe jöjjön Luis, mert azért azt a Montvai Tibit, aki 37 évesen is olyan, mint egy gép, vagy Nehéz Mátét, aki szeptemberben egymaga verte szét a REAC-ot a kupában a mesterhármasával kb. a büdös életben nem szorítaná ki. Kb. olyan lenne, mint ha azt mondanád, hogy Cé majd elmegy Mezőkövesdre oszt kiszorítja Molnár Gabit.

De padra tökéletes lenne, és Barcikán most van is pénz, Gulyás Tibi elég sok pénzt invesztált a csapatban az utóbbi időben.
Petr írta:Már mondtam, hogy itt vagyok, nem értem, hogy miért kell mást találni. Talán nem tudom végrehajtani a bemozgást és a góllövést?
Jó, ne egy olyan embernél kampányolj, aki kb. annyit ért a focihoz, mint Zubi. Én ha szeretnéd ráírok a Csabacsűd elnökére fészen szoktunk beszélni, néha együtt fröccsözünk. Beajánlhatlak neki, csak tudni kell, hogy néha nyáron déltől háromtól edzés helyett bálát kell hordani, de ha ez oké és nem ragaszkodsz a luxushoz és hajlandó vagy leukoplast-tal megfoltozott Lancastban játszani tél közepén, akkor szerintem jó lehetsz.