herlius írta: A csapat játéka direktebb, dinamikusabb, fizikálisabb lett, ő viszont sokkal inkább a labdatartásos, kicsalogatós, kevesebb sprinteléssel és ütközéssel operáló játékhoz volt szokva. Kár lenne, ha befásulna a srác, de sokszor kicsit gépiesnek érzem már a játékát.
Tegnap a meccs túlnyomó részében ezt játszottuk, mégsem lehetett észrevenni, hogy ott van. Az első félidőben nagyon szürke volt, pedig a csapat szárnyalt, a 2. játékrészben viszont volt pár szép labdalopása, a passzsávokba szépen lépett be, de előre játékban továbbra is kevés. Tavaly még reménykedtem benne, hogy magára talál, idén már nem. Sajnos úgy néz ki, hogy őt hamarabb érte utol a kor, mint Xavit. Persze ettől még hasznos tagja tudna lenni a csapatnak, de csak akkor, ha elfogadja, hogy már nem ő az elsődleges opció a kp-n.
Én a következő szezonban bedobnám Rafinhát kezdőként, derüljön ki, hogy mit tud folyamatos nyomás és terhelés alatt.
Amúgy ha már szóba jött: én semmikép se szeretném, ha érkezne egy sztár a középpályára. Legalább adjuk meg a lehetőséget a kis Alcantarának, hogy megbukjon, mielőtt elé igazolunk. Ráadásul ott van Halilovic is, akiben mindenki a jövő nagy sztárját látja és akit jövőre már el kéne kezdeni beépíteni. Legalább úgy, hogy ingázik a "B" és a nagyok között. (mivel Xavi kiesik, így biztos, hogy kap majd lehetőséget...)