Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
látod, akkor már megérteAlcantara írta:de tutira biztos voltam, hogy te hozzáírsz valamit!![]()
Valóban! Olyan mintha szándékos lenne. Néha nekem úgy tűnik, az aktuális ellenfél segíteni akar az árát felverni.Petr írta: Állandóan hagyják lőni....
Szerintem is így van, nem is azért linkeltem, hogy hasra essél, de tutira biztos voltam, hogy te hozzáírsz valamit!visca el barca írta:hát azért pont ettől a góltól had ne essek már hasra. 16ról egyeltalált lövés egy jól pattanó labdából és ennyi.
A mezőnybeli teljesítményével nem vagyok elégedett, a távoli bombái nem igazán érdekelnek, bármennyire mesébe illőek. Állandóan hagyják lőni, a sáv mindig megvan, a jó lövők ezt könnyedén ki tudják használni. Tartom, hogy mezőnyben kevés és azt is, hogy nem illik a Barcába (bár ezt nem te írtad, de korábban volt róla szó).Alcantara írta:Ez meg egy kis adalék milyen gólokat ver. Van itt aki azt írta, sosem látta még jól játszani.
Csak érdekességként az okfejtésedhez:visca el barca írta:ami érdekesnek tűnhetett még a cikkben, hogy több mint 200 labdarugó volt a klub tulajdonában, sokan azokkal akartak okoskodnihát igen, olaszban e téren az élen járnak, főleg a genoa a nagy kutyaütő ebben
évi 50-60 kölcsönadást biztos letolnak
Barcaforever írta:Boixos nagyon "utalni" fogsz, de atirtam a romai kiruccanast es mivel a parom mar csak a mult![]()
a baratommal kimegyunk felfedezni a varost szombaton es csak kedden jovunk haza reggel.
Ha erted, h mire gondolok...
Petr írta:A Napoli nagyon a Roma nyakán van, szurkolok a Farkasoknak, hogy ne szúrják el a második helyet. Sajnos a Juve bajnoki címe megkérdőjelezhetetlen.
Én értem, hirtelen megváltozott az érdeklődésed.Barcaforever írta:a baratommal kimegyunk felfedezni a varost szombaton es csak kedden jovunk haza reggel.
Én értem, hirtelen megváltozott az érdeklődésed.Barcaforever írta:a baratommal kimegyunk felfedezni a varost szombaton es csak kedden jovunk haza reggel.
Még.... addigra míg mi igazolhatunk lesz 50m+...palesz77 írta: Olvastam olyat, hogy 25 millió a kivásárlási ára, ha Matyiért kipengettünk 20-at akkor ez sem lehet akadály.
Olvastam olyat, hogy 25 millió a kivásárlási ára, ha Matyiért kipengettünk 20-at akkor ez sem lehet akadály.Bob_Marley írta:Danilo jó megoldás lenne csak kérdés ki akarunk-e érte fizetni csillió összeget.
Ez igaz, hogy Ranocchia "öregebb", de mindketten be lettek harangozva és szerintem semmi. Még fejlődhet, de akkor már szerintem inkább Mario a Villarealból, aki elég ügyesnek tűnik. Danilo jó megoldás lenne csak kérdés ki akarunk-e érte fizetni csillió összeget.visca el barca írta:
ez így nem állja meg a helyét, mert ranocchia 27, a másik meg 22 éves. még bőven fejlődhet. egy bartránál 2 évvel fiatalabb gyerekről beszélünk...
ez így nem állja meg a helyét, mert ranocchia 27, a másik meg 22 éves. még bőven fejlődhet. egy bartránál 2 évvel fiatalabb gyerekről beszélünk...Bob_Marley írta:De Sciglioról sajnos ugyanaz jut eszembe mint Ranocchiáról....Alig fejlődött valamit az évek alatt